Travle dager og sultne mager. I hverdagen trenger vi ofte enkle middagsløsninger, som gjør at middagen kommer på bordet i en fei. Vi tilbyr deg et bredt utvalg smakfulle middager til alltid lave priser. Derfor utvider vi middagssortimentet med spennende smaker og populære retter. I tillegg fyller vi butikkhyllene med mange andre spennende nyheter. Vi har for eksempel forbedret og utvidet bleieserien vår R Lev Vel. Ta turen til din nærmeste REMA 1000-butikk, og finn nye hverdagsfavoritter i flere kategorier.

 

Enkle middager

Den første store nyheten på middagsfronten er lansering av asiatiske smakskit fra R. Disse kommer i ulike varianter, og inneholder ingrediensene og instruksjonene du trenger for å lage et måltid med minimal innsats. På kun 20 minutter har du middagen klar – og den smaker akkurat som hjemmelaget!

Nå finner du smakskitene Red Thai Curry, Teriyaki og Peanut Satay hos REMA 1000. Alt du trenger å gjøre er å legge til grønnsaker, ris, nudler, kjøtt eller fisk. Med disse produktene slipper man å kjøpe mange ingredienser, og kan lage autentiske asiatiske retter på 1-2-3. Senere i år lanseres flere spennende smakskit i samme middagsserie. Prøv Green Thai Curry, Pad Thai og Butter Chicken!

Middagsfesten stopper ikke her. Vi lanserer enda flere enkle middager fra det asiatiske kjøkken. Prøv R tempura scampi eller R vårruller fylt med grønnsaker. Perfekt som snacks, eller på tapasbordet!

Kylling tikka masala fra R er nok en eksotisk middagsnyhet. Denne kommer fiks ferdig, og er perfekt for én person. Bare varm den 3-4 minutter i mikroen, eller 20-25 minutter i stekeovnen, så er middagen din klar. Også Fjordland skilter med en middagsnyhet – nå får du deilig chili con carne fra den anerkjente ferdigmat- produsenten.

Halvstekte pizzabunner fra Peppes gjør middagsmenyen litt mer spennende. Topp med nyheten spekeskinke for pizza og revet ost fra R. Sistnevnte kommer i tre varianter. Velg mellom R mozzarella – perfekt til pizzaen, R tre oster, som er ypperlig til gratinering – og R cheddar og gulost, som løfter tex mex-middagen til nye høyder.

Liker du enkle, raske middager, kan du også glede deg over å finne Pulled Chickenitalienske kjøttbollermeksikansk gryte og kremet aspargessuppe i kjøledisken. Med disse produktene på handlelisten får du middagen raskt på bordet på de aller travleste dagene.

Fra Lantmannen Unibake får du grove og smakfulle hamburgerbrød, som passer perfekt sammen med fiskeburger – for en enkel og sunn hverdagsmiddag.

 

Middagstilbehør

Det finnes mange måter å korte ned tidsbruken ved grytene. Hos REMA 1000 har vi flere smarte løsninger som gjør at middagstilbehøret lager seg nesten helt selv. Nå finner du ferskfryst mykstekt løk i frysedisken. Produktet inngår i R-serien, og er et tilskudd til de allerede populære stappene, og ferdigkuttede, fryste grønnsakene
våre.

I tillegg kan du kjøpe deilige marinader til kjøtt og sjømat. R allround marinade og R hvitløksmarinade er å finne i butikken, sammen med nyheten R grillkrydder.

For barnefamilien

I tillegg til spiselige hverdagsnyheter, relanserer vi bleieserien vår Lev Vel fra R. Fra uke 8 finner du bleiene med nytt, lekent design, i nye varianter – og i et større utvalg størrelser. I en liten overgangsperiode, kan det likevel hende du finner bleier med gammelt design i butikk.

Det er ikke bare utseende på bleiene som er nytt. En bleiepakke inneholder nå 30 prosent mindre plast enn før! Vi har også forbedret kvaliteten, slik at bleiene nå er enda mer
bevegelige – og mykere mot babyhuden. En våthetsindikator, som endrer farge etter hvert som bleien fylles, hjelper deg å vurdere når det er tid for et bleieskift.

Bleiene kommer også i nye, mer praktiske forpakningsstørrelser.

To andre praktiske nyheter til deg med små barn, er Fjordland minigrøt med vanilje, og Tine yoghurt i klemmepose med smak av eple og vanilje. Perfekt på farten eller i matpakken til de minste.

 

Frokost og hverdag

Produktnyhetene hos REMA 1000 har et bredt spekter. Nå kan du også kjøpe leverpostei av høy kvalitet fra R. Og ikke bare det! Plantebasert melk er i vinden, og vi redesigner tre varianter fra Goodly under merkevaren R: R Havredrikk, R Mandeldrikk og R Risdrikk

I tillegg finner du steinovnsbakt briks i pakker på fire – og en ny og billig R smoothieblanding med ananas, melon og banan.

Kolonihagen slår på stortromma og kommer med fire nye frokostnyheter: landbrødstykker, grove rundstykker og en pakke med tre typer rundstykker for deg som liker variasjon. Du finner også glutenfrie havrestykker i butikkhyllen.

 

Snacks, godteri og iskrem

Er du en av de som synes det er litt ekstra spennende med snacks- og godisnyheter i butikken? Hos REMA 1000 finner du noe for enhver smak! Både liten og stor vil nok glede seg over vårens søte og salte nyheter. Freia lanserer en ny sjokoladeplate med smak av bringebær og marengs. Melkesjokoladen inneholder en herlig kombinasjon av fizzy kuler med bringebærsmak, sprø marengs og en skvett sitron. En smaksfest av søtt, sprøtt og syrlig! Du finner nyheten kun hos REMA 1000.

R jungelkjeks er enda en nyhet i butikkhyllene. Kjeksen kommer både med og uten sjokolade. Du finner dem i praktiske forpakninger, der hver eske inneholder seks små pakker med to kjeks i hver. I kjekshyllen finner du også den allsidige klassikeren R vaniljevafler.

Er du sugen på noe salt, kan du teste nyhetene R snacksputer med smak av ost og chili, R krydret snack mix, eller R kjelepoppet popcorn med smør.

R sjokoknas, R salt mix med digg lakris, og R sjokoperler, er også nye tilskudd i godterihylla. Disse passer perfekt som lørdagsgodt, og kommer i forpakninger som funker like godt å nyte alene, som å dele.

For iselskere er det mye å glede seg over! Synnøve lanserer nyheten Frozen yoghurt naturell, i tillegg til en variant med smak av salt karamell. Begge kommer i forpakninger på 450 ml. Diplomis har tro på en supersalt lakris-ispinne – så nå kan du teste den nye hockeypulver-isen. Og for deg som er det litt nostalgiske hjørnet, er den gamle slageren Splitt også tilbake i en isdisk nær deg.

 

På farten

Til deg som trenger påfyll mens du er på farten, eller en smart og enkel lunsj, faller kanskje nyhetene fra Toro og Knorr i smak. Velg mellom Toro rett i koppen tandoori og Rett i koppen lasagne pasta – eller Knorr snack pot carbonara.

To nye proteinbarer har også funnet veien til butikkhyllene: Nicks soft proteinbar med peanøttsmør og Proteinfabrikkens proteinbar med cookie dough er perfekt å ha i veska eller sekken på dager som krever litt ekstra energi.

I tillegg finner du de populære Grovt & Godt runde med ost og fullkorn, eller med nøttesjoko i kjøledisken. Perfekt på farten-mat!

Utvalget av produktnyheter kan variere fra butikk til butikk.