Med ferske, oppskårede nyheter får du i både brødpose og sekk. De nye brødene fra Mesterbakeren, som du finner i serien “SuperDuper”, er dagsferske og kommer ferdig skåret i resirkulerbare fryseposer. På den måten sparer du penger på ekstra fryseposer, og kan enkelt legge brødrestene rett i fryseren for å unngå matsvinn.

SuperDuper er en ny serie bakevarer som er utviklet for å gi god smak og næring til små og store superhelter. Begge brødene er nøkkelhullmerket.

Brød med grønnsaker

For å gjøre det enda enklere å få i seg de anbefalte “5 om dagen” finner du nå SuperDuper Muskelbrød med grønnsaker i brødhylla. Brødene inneholder 36% rotgrønnsaker og er ikke tilsatt sukker.

Den naturlige sødmesmaken får brødet fra rotgrønnsakene, søtpotet, gulrot og sikorirot, som i tillegg bidrar til å gjøre brødet saftig og mykt som holder lenge. Brødet er utviklet i samarbeid med ernæringsfysiolog og barn.

Ikke tilsatt sukker

SuperDuper Grovbrød er seriens groveste variant, og bærer fire kaker på grovhetsskalaen. Brødet er rikt på fiber og kilde til protein, og er ikke tilsatt sukker.

Ifølge Opplysningskontoret for brød og korn bør grove brød utgjøre en stor andel av kostholdet ditt, da de inneholder mange viktige næringsstoffer som kroppen trenger.

Bidrar til mindre plast

I tillegg til å spare deg tid bak brødfjøla, bidrar den nye emballasjen til å redusere plastbruken hjemme hos hver enkelt. Brødposen består av resirkulerbare fryseposer, slik at man ikke trenger ekstra emballasje etter oppskjæring i butikk eller fryseren hjemme. Posen kan du enkelt legge i plastsøpla for resirkulering etter bruk.

LES OGSÅ: Slik kutter vi plast

Brødene blir å finne i alle våre butikker fra september 2018.