– Hver eneste dag jobber vi for å ha det morsomt og lønnsomt. Jeg er utrolig imponert over våre ansatte og stolt av arbeidsplassen vår. Vi er fortsatt helt i toppen av Norges beste arbeidsplasser, sier Adm. Dir i REMA 1000 Ole Robert Reitan, som er fornøyd med at de ansatte trives.

Sterk kultur og felles verdier

De beste arbeidsplassene kjennetegnes av at medarbeiderne er stolte over jobben de gjør, har tillit til arbeidsgiveren sin og føler fellesskap med kollegaene sine. Alle forretningsområdene i Reitangruppen lever etter de samme verdigrunnlagene som bidrar til en sterk felles kultur og filosofi.

– Trivsel og arbeidsglede betyr ekstremt mye for oss, og jeg er stolt over at våre medarbeidere føler seg verdifulle. Vi trener mye på verdibasert ledelse og ønsker å sette folk i stand til å ta egne beslutninger, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Jobber langsiktig

I fjor gikk Reitangruppen helt til topps i kåringen. Det siste året har ledelsen jobbet videre med å gjøre arbeidsplassen enda bedre, og det er fremgang på alle parametere.

– Vi gratulerer Sopra Steria og lar deres sterke prestasjoner inspirere oss. For oss er andreplassen et bevis på at jobben vi gjør med å skape gode arbeidsplasser i Reitangruppen lykkes, sier Marit Sælid Johannessen, HR-direktør i Reitan Convenience.

– Det er hyggelig å få en bekreftelse på at medarbeiderne er enda mer fornøyde med vår arbeidsplass hvor verdibasert ledelse er grunnlaget. Vi har REMA 1000 som livsstil, og vi jobber hardt og mye, samtidig som vi har det morsomt og lønnsomt på jobb, sier HR-direktør i REMA 1000, Tore Høylie.

Prestisjetung kåring

Det siste året har Great Place to Work Norge jobbet med 191 virksomheter med til sammen over 28 000 medarbeidere. I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.