Det viser seg at høyt fiberinnhold er den faktoren som sterkest korrelerer med oppfatningen av sunnhet blant nordmenn. Hele 3 av 4 sier at sunnhet er avgjørende når de velger brød.

Hos REMA 1000 er vi utrolig glade for denne tilbakemeldingen. Det er godt å vite at våre kunder er bevisste på sunnhet og tar aktive valg for en bedre helse i hverdagen.

– Grovbrød er en god kilde til fullkorn og fiber, og det er gledelig å se at så mange nordmenn har et bevisst forhold til sunnhet når de velger brød. Vi i REMA 1000 jobber kontinuerlig for å tilby brødprodukter som både smaker godt og gir de næringsstoffene kroppen trenger, sier Ingvill Måkestad Bovim, klinisk ernæringsrådgiver hos REMA 1000.

Vi er også stolte av å kunne dele at vårt mest solgte brød er Superhelt Grovbrød Oppskåret i serien Grovt & Godt. I fjor solgte vi hele 3,46 millioner brød av denne typen. Superhelt Grovbrød er uten hele frø og korn, og er rik på fiber og en kilde til protein. For å gjøre hverdagen enklere har vi skåret brødet i bakeriet, rett før det blir pakket i posen. Denne er en favoritt blant barnefamilier.

Hos REMA 1000 finner du et bredt utvalg av brød med høyt fiberinnhold, slik at du kan gjøre et sunt og godt valg for deg og din familie. I 2023 var andelen vår på brød med nøkkelhullmerket 51,6 %.  Vi fortsetter å fokusere på å levere kvalitetsbrød til gode priser, fordi vi mener at alle fortjener å spise godt og sunt.