Julehøytiden nærmer seg med stormskritt. En tid som byr på mye varme, glede og god mat inn i den mørke årstiden. Men mange av våre kunder har lagt en tøff økonomisk høst bak seg, og nå slår renteøkningen inn for fullt i norske husholdninger.

– Mange vil nok oppleve at det som pleier å være et hyggelig tilskudd med halv skatt på lønnen før jul i større grad vil forsvinne til kostnader. Som et bidrag kutter vi nå prisene tilsvarende halv moms på over hundre julevarer til og med julaften, i tillegg til alle våre andre julekampanjer. Og disse varene vil ikke kunne gå opp, bare ned sier salgs- og markedsdirektør i REMA 1000, Pia Mellbye.

Større volum

Forretningsmodellen til REMA 1000 har alltid vært å selge store volum til lave priser. Vi går nå inn i en tid der våre kunder stort sett kjøper mer mat og dagligvarer enn ellers i året. Handlekurvene hos oss fylles med ribbe, julepølse, medisterkaker, pinnekjøtt, juleskinke, lammerull, grøt, julekaker – og en rekke andre tradisjonsrike juleprodukter.

– Når vi kjøper inn stort, så gjør vi som vi pleier i REMA 1000, kutter prisene og tar det rett ut til kunde i form av lavere priser i hyllene, sier Mellbye.

Et bidrag

Hos oss i REMA 1000 er vi sikre på at priskuttet på viktige julevarer vil komme godt med for mange i tiden framover. Det er sluttsummen på kassalappen som teller, og hos oss skal kundene være trygge på at de får markedets laveste priser. Noe som er spesielt viktig i trange tider, og spesielt nå som julehøytiden venter rundt neste sving.

– Vi er klar over at priskuttet på julevarer ikke alene vil løse alle økonomiske bekymringer folk møter i disse dager. Men vi håper og tror kundene kommer til å sette pris på dette bidraget fra oss. Vi ser fram til en hyggelig førjulshandel i alle våre butikker, og håper at mange som mulig får en bekymringsfri julefeiring – med god mat og drikke på bordet, sier Mellbye.

Listen over produktene finner du her.