Er du en av dem som ofte sniker inn pasta eller pizza på ukemenyen? Vi og. Det er jo sabla godt! Med nyhetene fra Kolonihagen i butikkhyllene blir det litt enklere å nyte middagsfavorittene med god samvittighet.

Kolonihagen lanserer nemlig både pasta, saus, revet ost og pizzasaus denne høsten. Helt i tråd med Kolonihagen sine premium produkter produsert i tråd med naturen.

Pasta med god samvittighet

Blant pastanyhetene finner du Tagliatelle og Casarecce, i tillegg til to pastasauser: Tomat og Basilikum og Arribiata.

Kolonihagens egen kokk, Andreas, har tatt seg god tid til å smake seg fra nord til sør for å finne frem til de beste råvarene. Alle produktene er laget på ekte italienske oppskrifter med råvarer fra moderlandet.

Nyt pastaen med dine favorittgrønnsaker eller prøv et Dyrevernmerket produkt fra Kolonihagen dersom du vil ha ekstra proteiner i middagen.

Les også: Bedre dyrevelferd med Kolonihagen

Pizza med god samvittighet

Mamma mia, lite slår hjemmelaget pizza til helgen! Brett opp ermene og test Kolonihagens Pizzamel tipo 00 sammen med Pizzasaus og Revet ost.

Pizzamelet er malt på en mølle her i Norge og består av Kolonihagens egen miks laget på stenmalt hvete og surdeig. Kombiner med Kolonihagens egen pizzasaus og revet ost, så har du en god pizza på bordet.

Er du glad i litt mer smaksrik ost bør du teste storfavoritten Kolonihagen Vesterhavsost eller blåmuggost på toppen. Nam!

God smak med god samvittighet

Kolonihagens visjon har hele veien vært å gi folket bedre mat, både når det gjelder smak, kvalitet og hvordan produktene lages.

Når du velger Kolonihagen kan du derfor være trygg på at du får et godt måltid, samtidig som du vet at produktet er etisk produsert, bidrar til en bærekraftig matproduksjon og god dyrevelferd.

Kjøp Kolonihagen hos REMA 1000

Kolonihagen er vårt alternativ til premium produkter med fokus på kvalitet, smak og bærekraft. Sammen kan vi tilby økologiske produkter til laveste pris.

Produkter fra Kolonihagen finner du i alle REMA 1000 sine butikker. Utvalget vil variere noe fra butikk til butikk basert på etterspørsel fra kundene og hva butikken har plass til av varer.