Noen katter trives best innendørs, mens andre er stadig ute og jakter. Uansett hvordan din katt er, er VETIVO™ nøye utviklet for å gi katten det den trenger av næring, energi og god smak.

Tilpasset kattens behov

Kun det beste er godt nok for familiens firbeinte medlem. Dette har vi tenkt på hele veien i utviklingen av VETIVO™-produktene. Kattematen er laget med nøye utvalgte ingredienser som gir katten riktig næring og god fordøyelse.

Kattefôret inneholder minimum 22% animalsk protein og en andel grønnsaker, for et godt og balansert kosthold.

Veterinærfôr på butikken

Vi i REMA 1000 mener at kvalitet og lave priser kan gå hånd i hånd. Produktene i VETIVO™-serien er utviklet sammen med ernæringseksperter og veterinærer, slik at vi kan gi katten din et fullverdig fôr på linje med dyrefôret du får hos veterinæren. På den måten kan du kjøpe kattematen samtidig som du handler hos din REMA 1000-butikk, til en lav pris.

– Som veterinær vet jeg at riktig kost er viktig for en aktiv og glad katt. Jeg er derfor veldig glad for at REMA 1000 satser på et kattefor av premium kvalitet i sine butikker. Vetivo kattefor inneholder mye kjøtt eller fisk. Derfor kan jeg si at dette er skikkelig mat til skikkelige katter, sier veterinær Charlotte Leschbrandt, som har vært med på utviklingen av fôret.

Les mer om VETIVO-serien her.

VETIVO Kattemat i smakene laks eller kylling får du i alle REMA 1000 sine butikker.

Gode råvarer

Et premium og superpremium fôr kjennetegnes med at det er rene proteinkilder og høy kjøttandel, som i tillegg er lett fordøyelig. Kattemat fra VETIVO™ inneholder få ingredienser og er ikke tilsatt unødig fyllmasse.

To varianter med laks og kylling lanseres, begge med høyt innhold av animalsk protein. Kattefôret kommer i 2 kilos sekker.

Fra før finner du to varianter med VETIVO™ snacks til katten din, hvor du kan velge mellom kylling- eller laksebiter. I serien finner du og kattesand.

Slik bytter du fôr til katt

Ny type mat bør alltid introduseres gradvis, dette gjelder både hund og katt. Dette reduserer sjansene for at den firbeinte skal få problemer med magen under fôrbytte. Bland fôret inn litt og litt over en periode på ca. syv dager. Til slutt gir du kun det nye fôret. Husk å alltid gi katten din tilgang til rikelig med vann.