Nå kan du betale med Vipps hos REMA 1000 | Det enkle er ofte det beste
Hopp til innhold

Nå kan du betale med Vipps hos REMA 1000

Glemt lommeboka? Du trenger kun mobilen for å betale for varene dine. Vipps er lansert i alle REMA 1000 sine butikker - lær hvordan du bruker mobilbetaling her.

Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker.

Slik betaler du med Vipps:

  • Handle som normalt
  • Trykk 5 på bankterminalen
  • Skann QR-koden i Vipps-appen og trykk betal

Vipps, så var det gjort – helt lommebokfritt! Pengene trekkes direkte fra konto på samme måte som når du betaler med ditt bankkort.

Banken din må støtte Vipps

For å betale med Vipps hos REMA 1000 må banken din være med i Vipps sin betalingsløsning. DNBSparebanken 1-bankene, Sparebanken VestSparebanken Sør, EIKA-bankene, samt en rekke mindre, lokale banker støtter betalingsløsningen fra Vipps.

Dersom du har et BankAxept-kort i disse bankene kan du Vippse i vei i våre butikker.

Handelsbanken, Danske Bank, Nordea og S’banken er foreløpig ikke med i Vipps sin betalingsløsning. Har du et BankAxept-kort i en av disse bankene kan du dessverre ikke bruke mobilbetalingen i butikk. Se hvilke banker som fungerer med Vipps i butikk her.

betal med vipps hos rema 1000

Med Vipps trenger du kun mobilen for å betale for matvarene dine hos REMA 1000.

Få priskutt i Æ med Vipps

Det skal selvsagt være enkelt å bruke Æ med mobilbetaling. Husk å legge til Vipps som betalingsmåte i Æ, da får du både priskutt og handleturer registrert automatisk. Les mer om kontaktløs betaling med Æ her.

Del artikkel