Mange kan oppleve at det er vanskelig å starte det nye året etter en utgiftstung jul, samtidig som januar også generelt er kjent for at mange ting blir dyrere. Derfor er vi glade for å starte det nye året med en hyggelig nyhet. Fra 1. januar og helt fram til april kan prisene på over 1000 varer ikke gå opp, de kan kun kuttes.

Dette gir deg som kunde forutsigbarhet og trygghet i en tid hvor dette er ekstra viktig. I våre butikker over hele landet vil du se prisfrys i hyllene og kjølediskene på alt fra pålegg og yoghurt til middagsprodukter og grønnsaker.

– Man skal alltid kunne stole på at man får markedets laveste priser i REMA 1000s butikker, og nå fryser vi prisen på en stor andel varer frem til april, sier salgs- og markedsdirektør i REMA 1000, Pia Mellbye.

Går foran med lave priser

REMA 1000n går foran, for å sikre dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris i Norge. Forretningsmodellen vår har alltid vært å selge store volum til lave priser.

– Vi kjøper inn stort, kutter prisene og tar det rett ut til kunde med lavere priser i hylla, sier Mellbye.

I sommer gjorde vi en viktig endring for å sikre raskere priskutt ut til deg som kunde.

– Vi gikk foran og avskaffet de såkalte prisvinduene, en bransjestandard som i praksis betød forhandlinger med leverandørene og prisjusteringer to ganger i året, sier Mellbye, som fortsetter:

– Nå forhandler vi hele året, og når vi får kutt i prisene inn til oss, kommer dette rett ut til kundene med en gang, gjennom lavere priser, sier Mellbye.

Sluttsummen som teller

Også før jul tok vi et solid prisgrep. Da kuttet vi prisene på et stort utvalg viktige julevarer tilsvarende halve momsen.

– Det er sluttsummen på kassalappen som teller. Julepriskuttet ble godt mottatt. Nå følger vi opp med prisfrys på over 1000 varer fra årets første dag, noe vi tror og håper at møter kundenes forventning til oss også denne gangen, sier Mellbye.

Listen over alle produktene finner du her