Hver vinter fylles butikkene opp med nye, spennende produkter. Endelig kan du få pirret nysgjerrigheten og smake deg vei igjennom årets første nyheter.

Produktene er å finne i de fleste REMA 1000-butikker, og utvalget kan variere ut ifra størrelse og plass i din REMA 1000-butikk.

Finn din nærmeste butikk.

Under finner du et utvalg av vinterens nyheter, og kanskje din nye favoritt?

Enkle middagsløsninger

Nå kan du nyte sunne og gode middager selv med dårlig tid. Fra Fiskeriet finner du nå to fiskeformer som kan settes rett i ovnen fra emballasjen. Laks og sei med grønnsaker og urtesmør smaker godt til ris eller poteter, og Lettsaltet torsk med bacon og baconsmør kan du servere med ertepure og poteter. Begge rettene er klare på under 15 minutter og koster 49kr.

Fiskeriet har fire nyheter til i ermet: KRISPI sprøbakte fiskefileter, som er perfekt i den britiske klassikeren fish&chips, og TexMex Scampi, som smaker godt til fredagstacoen. Med produkter fra Fiskeriet er det nå enda enklere å få i seg de anbefalte 3 i uka.

Er du vant til at sausen svir seg, har du nå to ferske løsninger å velge mellom: Fiskeriet kremet fiskesaus passer perfekt til torsk, men også all fisk og skalldyr. Fiskeriet smørsaus egner seg godt til laks og ørret. Begge sausene trenger kun oppvarming og koster kr. 20.

Kundenes favorittkonsept, Middag til under 100-lappen får fire nye medlemmer i familien! Vil du ha helt ferdig middag kan du velge mellom ferske fiskeboller i hvit saus til kun kr. 49 eller Pasta Bolognese til kr. 79.

Vil du kun ha litt hjelp til middagen finner du nå ferske lasagneplater med 20%  egg til kr. 10 og bolognese kjøttsaus med cherrytomater fra Toscana til kr. 59. Aldri før har det vært enklere å nyte god middag på hektiske dager.

Å tilsette grønnsaker i produktene er en trend du også finner til middag. Gilde lanserer kjøttdeig med 50% grønnsaker og 50% storfekjøtt. Produktet er laget med kikerter, paprika og bønner og er Nøkkelhullsmerket.

Mange fikk med seg NRKs Matsjokket i høst, der kokken Christer Rødseth slo et slag for sauekjøttet. Gilde lanserer nå fåreburger med mynte, hvitløk og rosmarin, og gjør det enda enklere å nyte får i hverdagen.

I kyllinghylla finner du nok en nyhet fra Stange Gårdsprodukter: Stange landkylling med coppaskinke, ost og sydkystkrydder. Produktet kan du slenge rett i ovnen og koster kr. 79.

Tidligere i år kom Ferdig Preppa Blomkålris til REMA 1000, til manges begeistring. Blomkålrisen er vasket og klar, og egner seg godt som erstatning til ris, pizzabunn eller for å tilsette mer grønnsaker i middagen. Produktet kan stekes, kokes, bakes eller spises som den er.

Til den suppeglade lanserer Toro to glutenfrie porsjonsvarianter, blomkålsuppe og tomatsuppe.

Til frokostbordet

Stange Gårdsprodukter kommer med en helt ny serie kyllingpålegg av landkylling: Kyllingfilet naturell, Kyllingfilet med pepper og Kyllingfilet med krydder. Stange Gårdsprodukter er kjent for å levere produkter av høy kvalitet og med fokus på dyrevelferd. Kyllingene lever lenger, har god plass og får et egetutviklet fôr av kun naturlige ingredienser.

Er du glad i kaffe vil du elske den neste nyheten! Starbucks Coffee lanserer en egen serie med verdenskjente kaffedrikker slik at du kan få kaféfølelsen på eget kjøkken. Produktene passer alle traktere, og du kan velge mellom filtermalt, hele bønner og kapsler til Nespresso- og Dolce Gusto-maskiner. Alle produktene er laget på 100% arabicabønner.

Er du en av dem som synes det kan være vanskelig å få i seg nok grønnsaker i hverdagen? Hatting har en løsning. Nå finner du grønnsaksstykker med 33% grønnsaker i frysedisken! Rundstykkene er laget med 18% bønnemel, 11% gulrot og 4% maisflak, og bærer alle fire kakene på grovhetsskalaen. Rundstykkene har et naturlig høyt innhold av protein.

For den yoghurtglade kommer Synnøve Finden med tre greske nyheter: Gresk yoghurt med smak av lemon cheesecake, salted caramel og med honning.

I frysedisken

Den folkekjære isen med tyggegummipinne så dagens lys i 1986, for så å bli brutalt revet bort fra oss i 2012. Nå er Kræsj pink fra Diplom-is endelig tilbake! Nok en grunn til å glede seg til sol og sommer…

Lei av å vente på at avokadoen modner, for deretter å grave frem brunt fruktkjøtt når du endelig tror at tiden er inne? REMA 1000 har løsningen: Fryste Avokadoterninger! Avokadoen er ferskfryst når den er på sitt beste, og tiner raskt på kjøkkenbenken. Nå har du perfekt avokado når som helst.

Ved siden av den grønne posen finner du også REMA 1000 Fryste mangoterninger. Perfekt til smoothies eller som topping på granola og grøt.

Folkefavoritten Grandiosa lanserer pizza med tynn bunn. Er du ute etter en rask middag kan du velge mellom smakene Norsk Mozzarella og Prima Pepperoni.

Peppes har også fått øynene opp for tynn bunn denne vinteren, og lanserer to varianter. Peppes Italian med skinke, mozzarella, cherrytomater og pesto, og Peppes Italian 4 oster.

Vil du heller velge toppingen din selv kan du kjøpe Hatting Mini Pizzabunn. Disse små hvetestykkene passer ypperlig til pizza, wrap og toast.

Fra Findus finner du nykommeren grønnsaksnuggets i frysedisken, bestående av 90% grønnsaker og sprø rispanering. Bak knasingen finner du brokkoli, gulrot og blomkål.

Diplom-is har flere isnyheter på lur; Blant annet Royal med smak av bakte epler og karamelliserte mandler, Fruitero med bringebær, mango og eple, laget av 80% frukt, og Fruitero smoothie på pinne av 50% bær. Diplom-is litago-is med sjokolade og vaniljesmak.

Til den kjøttfrie middagen

Stadig flere plantebaserte produkter har blitt å finne hos REMA 1000 de siste årene. Så hvorfor stoppe nå? Naturli’ kommer med en ny serie kjøtterstatninger bestående av ertebasert burger og kvernet «deig», og soyabasert vegetarboller, kvernet «deig» og «pølser». Hele serien er Nøkkelhullsmerket, rik på proteiner og passer et vegansk kosthold.

Naturli’ har selvsagt tenkt på alt, og har jobbet hele veien for å redusere produktenes klimaavtrykk. Erteburgeren kommer i emballasje laget av 50% resirkulert materiale, mens ertedeigen kommer i 80% resirkulert materiale. De soyabaserte produktene har emballasje laget av 60% plantemateriale.

Når du er tørst

I REMA 1000 jobber vi stadig med å finne bærekraftige løsninger, til fordel både for deg som kunde og miljøet. I 2019 sluttet vi derfor å selge sugerør av plast til fordel for en variant i papir. Nå lanserer vi også metallsugerør med tilhørende børste. På den måten kan du bruke sugerørene om igjen for deg som ønsker det.

Den plantebaserte serien Tylle kommer med en ny smak, kokosdrikk, som er både økologisk og vegansk. Er du mer glad i Tines klassiske melk, kan du prøve nyheten lettmelk med vaniljesmak fra meierihylla. Melken er uten tilsatt sukker, tilsatt D-vitamin og er laktoseredusert.

Svenskehiten Ramlösa er nå å finne i Norge! Velg mellom smakene naturell eller citrus. Farris Bris kommer og med en frisk, ny smak. Kjøl deg ned med nyheten bringebær og limonade, perfekt til å gå våren i møte.

Mozell er en favoritt hos mange. Nå finner du smaken pære og rips, som inneholder 18% fruktjuice og er uten tilsatt sukker.

Til lørdagskosen

Hvis du kjenner på søtsuget finner du både søte og sprø nyheter i snackshylla.

Nidar lanserer Nidar Favoritter som storplater i to ulike smaker; Crispo, Bringebærgele og Spesial, og Spragleknas, Melkedrøm og Melkesjokolade. Hvorfor velge når du kan få alt? Prøv nyheten Nidar Stratos Creamy Hazel samtidig, som kommer både som storplate og pose. Sjokoladen er UTZ-sertifisert.

Vil du ha noe salt kan du teste verdens tynneste potetgull, med sprø chipsflak av kun 1,22mm! Sørlandschips lanserer smakene Kvernet havsalt og Havsalt & Ellevill pepper. Kims har og en nyhet på lur, nemlig Spicy Cheddar, dobbelkrydret potetgull. Nam!

Til de minste

Barnefamiliene får også glede av nyhetene som nå har kommet. Nestle lanserer middagsglass med pastinakk, søtpotet og squash, egnet for barn fra fire måneder og oppover. Fra Organix finner du økologisk klemmepose med smak av eple, jordbær og blåbær, som kommer i emballasje laget av 70% plantemateriale.

Fra Libero finner du nå Comfort bleier i størrelsene 4, 5 og 6 hos REMA 1000. Bleiene er Svanemerket, FSC-sertifisert og er dermatologisk testet.

Til hjemmet

Zalo har vært en selvskreven gjest til nordmenns oppvask i snart 70 år. Nå lanseres Zalo maskinoppvask, og gjør det mulig for deg å ta med favoritten inn i oppvaskmaskina. Produktet er svanemerket og kommer i en plasseffektiv eske i resirkulert papir. Zalo maskinrens lanseres samtidig.

Garnier byr på to nye sjampoer laget av 98% naturlige ingredienser. Si hallo til hårets nye venn Fructis shampo! Velg mellom Banana hair food for tørt hår eller Repairing papaya hair food for skadet hår. Ingrediensene er veganske og kommer i resirkulerbar forpakning.

Når du trenger ekstra protein

Møllerens Protein- og fibermel er perfekt for deg som har en aktiv hverdag og trenger ekstra fiber og protein. Med hele 16g protein per 100g, egner melet seg til grov bakst, pannekaker, scones, i smoothies eller supper. Produktet er Nøkkelhullsmerket.

For et kjappere mellommåltid kan du prøve Barebells proteinbar med smak av Banana Core Caramel. Baren inneholder 12g protein og er uten tilsatt sukker.

Alle nyhetene finner du i de fleste REMA 1000-butikker.