Hverdagsmiddag til lave priser

Vi forstår at det kan være krevende å lage næringsrike middager i hverdagen. Derfor gjør vi det enkelt for deg å finne smakfulle hverdagsmiddager du kan spise med god samvittighet, og selvfølgelig til bare lave priser. I Green curry-suppe finner du spennende smaker som kokos og ingefær. Pølsegryte er en klassiker, og i vår variant har vi tilsatt grønnsaker for ekstra god smak. Eller hva med sørlandsklassikeren Sørlandsk Frikassé?

Ferdige fiskeretter

Fisk er både sunt og godt. Nå lanserer vi en serie glutenfrie fiskegratenger som gjør det enkelt og godt å spise mer fisk. Fiskefilet serveres med potetmos og valg mellom sausene hollandaise, sandefjord- og spinatsaus. Sett de rett i varm ovn og server!

Scampi i plastredusert forpakning

Scampi er en favoritt, og nå får du den i resirkulerbar skål. Pakningsstørrelsen er redusert, men innholdet er det samme. Ny forpakning bidrar til redusert plastbruk. Hva med tagliatelle med scampi til middag?

I tillegg lanserer vi i utvalgte butikker rå scampi og villreker uten skall. Begge i mindre pakningsstørrelse. Du finner de i frysedisken.

LES OGSÅ: Disse produktene kommer nå med mindre plast.

En verden av oster utvides

Nå vil du også finne tre nye, deilige tilskudd til ostefatet. Vi utvider serien En verden av oster med cheddar, fransk rød og chévre. Frister det kanskje med bakt søtpotet med avokado og chevre?

Unik serie posteier

Nytt ut er også en serie posteier med spennende smaker du kun finner hos REMA 1000. Superpostei er tilsatt ekstra Omega-3 og 30 prosent gulrot. Dermed blir det enkelt å få i seg mer grønnsaker og de sunne fettsyrene. Perfekt til matpakken!

SE OGSÅ: vår nye grønnsaksbrød, SuperDuper, som gjør det enkelt å spise mer grønnsaker.

Alltid lefser på lur

Noe godt til kaffen? Nå finner du våre egne lefser med sukker og kanel i frysedisken. Norsk tradisjon til bare lave priser. 

Sukkerredusert godteri

Unn deg noe godt – med litt bedre samvittighet. Vi introduserer nemlig Godt og Blandet og Godt og Blandet Supersur, begge med 30 prosent redusert sukker, i godtehylla. Sukkerinnholdet er redusert uten å gå på kompromiss med smaken.

Produktene finner du i de aller fleste av våre butikker. Hør med din lokale Kjøpmann om produktet er tilgjengelig der du handler.