Ukebladet Hjemmet har avslørt finalistene i jakten på Norges hyggeligste kassamedarbeider 2022. REMA 1000 er den enkeltkjeden med flest nominerte. Les mer om kåringen her og i siste utgave av ukebladet, i salg fredag 22. april.

Stem på din favoritt

Fra i dag, 20. april frem til 1. mai kan du stemme på din favoritt ved å sende SMS med kodeord KASSE + nummeret på din favoritt, for eksempel KASSE16 til 2205.

Tjenesten koster 1 kr per SMS. Du kan stemme på din favoritt kassamedarbeider til og med mandag 1. mai og det er åpent for å stemme så mange ganger du vil.

Møt finalistene fra REMA 1000: 

 

Amandus Enoksen (18 år), REMA 1000 Kvaløya, Tromsø

– Amandus er veldig ung, men har helt fra starten utpekt seg som en målrettet og sympatisk person. Han er alltid i godt humør og er både effektiv, hjelpsom og presis i jobben han utfører. I møte med vår øverste sjef, kunden, utstråler Amandus et ønske om å yte god service. Han er oppmerksom og åpen, lyttende og løsningsorientert, sier kjøpmann Kristina Antonsen.

 

KUNDENE SIER:
«Han er veldig snill og får meg til å føle meg veldig velkommen. Han sier bestandig «hei» og har et superfint smil. Jeg går bestandig ut av butikken med godt humør.»

For å stemme på Amandus, send KASSE7 til 2205

 

Siv Karin Moldvik Guldberg (40 år), REMA 1000 Melbu, Hadsel 

– Siv Karin har vært her siden 2009 og er en lojal og flink medarbeider. Alltid er hun smilende, blid og hjelpsom i kassa. Om det er hjelp til å pakke varene i posen eller bare hjelp med spørsmål og ting som kundene lurer på. I tillegg er hun superdyktig på å holde kassaområdet ryddig, slik at det alltid er trivelig for andre å komme i kassa. Hun har vært nominert en gang før, så nå må 2022 være året, sier kjøpmann Veronica Johnsen.

 

KUNDENE SIER:
«Fineste, snilleste og morsomste kassadama. Hun kan jobben sin, er alltid superhyggelig. Har du en dårlig dag, klarer hun å snu den.»
«Siv Karin er alltid blid og imøtekommende overfor kundene. Hun har jobbet lengst på REMA 1000 Melbu og kjenner alle kundene og hvert et hjørne av butikken.»

For å stemme på Siv Karin, send KASSE11 til 2205

 

Heidi Nilsen (52 år), REMA 1000 Kirkeby, Gjøvik

– Heidi har jobbet i REMA 1000 i 33 år og praktiserer det hun kaller god, gammeldags folkeskikk. Hun er en trivelig dame med godt humør, og hun er veldig god til å fremsnakke alle andre og få folk med på ting. Hun har bestandig gode ord å si til kundene og oss kollegaene, sier kollega
Gun-Elin Eng Nordgård.

 

 

KUNDENE SIER:
«Det første du ser når du kommer inn i butikken, er en sprudlende Heidi. Hun er alltid blid og glad, byr på seg selv og er raskt på pletten om du lurer på noe. Jeg går alltid ut med et smil om munnen når jeg har møtt Heidi.»
«En person som virkelig elsker jobben sin og som hver dag øser av sin ustoppelige energi og sitt gode humør.»

For å stemme på Heidi, send KASSE14 til 2205

 

Linda Hansen (48 år), REMA 1000 Skinsnes, Mandal

 

– Linda er alltid i godt humør og gir alle kundene våre et smil og en hyggelig kommentar. Hun er på fornavn med de fleste av våre faste kunder og skaper liv, glede og røre i butikken. Vi er veldig stolte av henne, sier kjøpmann Svenn Iglebæk.

 

 

KUNDENE SIER:
«Linda er Nord-Europas blideste, mest imøtekommende, roligste, mest gøyale, serviceinnstilte og mest av alt det mest joviale menneske som finnes. Med sitt enorme hjerte og lune smil og en himla gøy kommentar gjør hun ukehandelen til en hyggelig opplevelse.»
«Linda er alltid hyggelig og serviceinnstilt, men det beste med Linda er at hun alltid tar seg tid til en prat med store og små. Hun husker begivenheter fra kundens liv, følger med på hva som skjer i nærområdet. Små og store kunder setter virkelig pris på Linda!»

For å stemme på Linda, send KASSE16 til 2205

 

Jane Marie Stene (55 år), REMA 1000 Sellebakk, Fredrikstad

– Vi har vært så heldige å ha Jane på REMA 1000 Sellebakk i 28 år. Hun er helt rå på kundebehandling, snakker med absolutt alle kunder og husker hva hun snakket med kunden om forrige gang. Alle føler seg sett av Jane, og hun er genuint interessert i det kunden har å fortelle. Jeg tror alle på Sellebakk vet hvem Jane på REMA er, sier kjøpmann Mads Hemstad.

Dette er andre gangen Jane er finalist i kåringen.

 

KUNDENE SIER:
«Hun er helt utrolig god til å skape glede i hverdagen. Alltid blid og serviceinnstilt. Uansett.»
«Hun tar seg tid til kunder og er helt super. Fortjener denne prisen etter 30 år på REMA!»

For å stemme på Jane Marie, send KASSE17 til 2205

 

Eva Larsen (57 år), REMA 1000 Eik, Tønsberg

– Eva er elsket av kundene våre fordi hun alltid tar seg tid til å bli kjent med dem, uansett hvem de er, eller når på dagen. Hun husker hva kundene heter og hva de pleier å handle. På Facebook startet kundene en fan-gruppe til ære for henne, så det er ikke overraskende at hun er i finalen for andre år på rad, sier butikksjef Aleksander Floor.

 

 

KUNDENE SIER:
«Eva er verdens hyggeligste kassadame. Hun husker navnene på nesten alle faste kunder. Møter oss med et smil og hyggelige kommentarer. Hun er ei super dame og en som REMA-kjeden må være veldig stolte av.»
«Jeg vet om flere som kjører fra andre byer kun for å komme å handle på REMA 1000 Eik og håpe at Eva sitter i kassen.»

For å stemme på Eva, send KASSE18 til 2205