Vi jobber daglig for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, både før, under og etter butikkbesøket. I flere år har Middagsplanleggeren kunnet by på inspirasjon til gode middagsopplevelser, samt hjelp med å spare både tid og penger på matlagingen.

Middagsplanleggeren er elsket av mange, men vi så at det var rom for å forenkle tjenesten enda mer. Etter tilbakemeldinger fra kundene har vi gjort veien kortere fra inspirasjon og oppskrift til praktisk handlelapp. Det betyr at du ikke lenger vil finne kalenderstripen nederst på siden, og at du nå kan lage handlelapp av dine favorittoppskrifter med ett enkelt tastetrykk.

– Vi har gjort noen endringer og fjernet de funksjonene som kundene mente kompliserte brukeropplevelsen. Vi tror at enda flere vil få glede av den nye og forenklede Middagsplanleggeren nå, sier Celin Kjenslie i REMA 1000. 

Få inspirasjon til ukens middager

Bruk Middagsplanleggeren til å bli inspirert av over 1700 ulike oppskrifter fra rema.no, plukk dine favoritter og tilpass anbefalt ingrediensmengde til din husholdning direkte i oppskriften. Deretter kan du legge oppskriftene i en samlet handlelapp og er klar for handletur. Enklere blir det ikke.

Middagsplanleggeren er tilgjengelig på nett, nettbrett og mobil.