Middagsplanleggeren har blitt enda enklere | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Middagsplanleggeren har blitt enda enklere

Nå kan du legge oppskriftene rett i handlelappen med ett enkelt tastetrykk.

Vi jobber daglig for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, både før, under og etter butikkbesøket. I flere år har Middagsplanleggeren kunnet by på inspirasjon til gode middagsopplevelser, samt hjelp med å spare både tid og penger på matlagingen.

Middagsplanleggeren er elsket av mange, men vi så at det var rom for å forenkle tjenesten enda mer. Etter tilbakemeldinger fra kundene har vi gjort veien kortere fra inspirasjon og oppskrift til praktisk handlelapp. Det betyr at du ikke lenger vil finne kalenderstripen nederst på siden, og at du nå kan lage handlelapp av dine favorittoppskrifter med ett enkelt tastetrykk.

– Vi har gjort noen endringer og fjernet de funksjonene som kundene mente kompliserte brukeropplevelsen. Vi tror at enda flere vil få glede av den nye og forenklede Middagsplanleggeren nå, sier Celin Kjenslie i REMA 1000. 

Få inspirasjon til ukens middager

Bruk Middagsplanleggeren til å bli inspirert av over 1700 ulike oppskrifter fra rema.no, plukk dine favoritter og tilpass anbefalt ingrediensmengde til din husholdning direkte i oppskriften. Deretter kan du legge oppskriftene i en samlet handlelapp og er klar for handletur. Enklere blir det ikke.

Middagsplanleggeren er tilgjengelig på nett, nettbrett og mobil.

Tre grunner til å planlegge ukens middager

  1. Spar tid. Ved å bruke Middagsplanleggeren slipper du å bruke unødig tid hver dag på å lure på hva dere skal ha til middag.
  2. Spar penger. Ved å planlegge flere middager om gangen blir innkjøpene dine mer rasjonelle, totalprisen blir lavere og du kaster mindre mat.
  3. Husk alt. Middagsplanleggeren lager en komplett handleliste med alt du trenger til den kommende ukens middager.
Del artikkel