Ost har vært en følgesvenn for nordmenn i alle år, enten om du liker den på brødskiva, i middagsform eller rett i hånda som den er. Vi mener at du skal kunne nyte gode oster akkurat når det passer deg, og lanserer nå en ny serie med hverdagsost. Alle ostene får du til bare lave priser, selvsagt.

I serien finner du hele biter, revet og skivede varianter. Ostene egner seg både til frokost og kvelds, middagslaging og i matpakka. Vi har personlig smakt oss frem på alle produktene, slik at alt du trenger å gjøre er å legge ditt favorittprodukt i handlekurven. Serien er laget i Alvdal med ekte, norsk melk.

Meieriet fyldig gouda

Både i praktiske skiver og hel bit kan du nå handle norskprodusert Gouda til en fast, lav pris. Osten finner du i alle våre butikker.

Tips! Gouda passer som pålegg, til ostebordet, i salater, som snacks og som dessertost. Med sine gode smelteegenskaper gjør fyldig Gouda seg godt til gratinering og toast. 

Prøv Gouda dersom du er glad i litt mer smaksrik ost. Skivet Gouda er klar for brødskiva, og Gouda hel bit er for storfamilier eller deg som er ekstra glad i ost. Begge kommer i enkel lukke og åpne-forpakning.

Meieriet luftig gulost

Gulost er manges faste følgesvenn i kjøleskapet, og nå blir matpakken god og mettende med 150 gram skivet gulost, eller 450 gram hel bit. Begge produktene får du til en fast, lav pris i alle våre butikker.

Tips! Ost er en god kilde til proteiner. Skjær tykke skiver på skiva, i lompe, eller bare spis som den er.

Skivet gulost til rask hverdagsbruk, og Gulost hel bit passer for storfamilier eller deg som er ekstra glad i ost. Begge kommer i enkel åpne og lukke-forpakning.

Meieriet revet ost til matlaging

Revet ost er perfekt til taco, pizza og lasagne. Med revet 3 oster og revet mozzarella til kr. 29- pr. pakke á 180 gram er middagen klar på et blunk. Begge ostene smelter lett og egner seg godt til gratinering.

Revet ost smelter raskt og er perfekt i retter som taco, pizza og gratinering. Kommer i Mozzarella og 3 oster, bestående av gulost, emmentaler og cheddar.

Revet 3 oster balanserer smakene gulost, emmentaler og cheddar. Hva med å lage ostehorn til helgefrokosten? Da passer revet ost perfekt for en kjapp og god frokost!