Lokalt pinnekjøtt på Sørlandet 

REMA 1000 i Agder satser på lokalmat til jul.

– Vi ser at flere og flere kunder etterspør lokalmat, derfor er det naturlig for REMA 1000 å satse lokalt. Våre butikker i Agder har siden 2011 kunne tilby sine kunder lokalt pinnekjøtt fra Sørlandskjøtt i Kristiansand, sier Karianne Danielsen, salgssjef i REMA 1000 region Sør, som er svært fornøyd med satsningen på lokalt pinnekjøtt.

-Sørlandskjøtt er vår hovedleverandør av pinnekjøtt i julesesongen. Det betyr at vi kan tilby kundene våre lokalmat av høy kvalitet til en god pris, hele julen igjennom, sier Karianne.

Modernisering blandet med gamle tradisjoner

Sørlandskjøtt har siden starten i 1991 jobbet hardt for å være i toppsjiktet blant norske kjøttprodusenter. Spesialisering på kjøttpålegg, middagsprodukter og ikke minst julemat, har vært et fokus hele veien.
Tom Sigurd Drangsholt tok med seg tradisjoner og kunnskap fra bestefars slakterbutikk når han startet Sørlandskjøtt. I dag er det fjerde generasjon som holder hjulene i gang på fabrikken.

De har det siste året vært i gjennom en større modernisering, men fortsatt er det mye som gjøres for hånd. Avansert produksjonsteknologi og strenge krav til mattrygghet sikrer gode kvalitetsvarer til en lav pris.

Pinnekjøtt for enhver anledning

REMA 1000-butikkene i Agder tilbyr flere varianter av pinnekjøtt fra Sørlandskjøtt. Pinnekjøttet laget av lammesadel – som er det fineste partiet på dyret-  er av aller høyeste kvalitet, og pinnekjøttets Rolls Royce. Mindre bein og fett gjør pinnekjøttet mer kjøttfullt. Pinnebog og lettsaltet lammelår er smakfulle alternativer og for de som ønsker å spare både tid og penger på at pinnekjøttet er utvannet og dermed gir perfekt resultat.

Produktene er tilgjengelig i alle REMA 1000-butikker i Agder fra uke 45.

Del artikkel