Linsepasta fra REMA 1000 best i test

Den glutenfrie og økologiske linsepastaen fra serien REMA 1000 Üten gikk til topps da Norsk cøliakiforening testet belgfruktpasta.

Det er flere grunner til å variere pastainnkjøpet med andre alternativer, for eksempel pasta laget av belgfrukter. Disse grønnsakene inneholder mange viktige næringsstoffer, mye fiber, lite fett og er en god kilde til protein. For ikke å nevne at REMA 1000 Üten glutenfri linsepasta stakk av med terningkast seks i NCFs smakstest.

– Mild og god smak. God konsistens, og passelig tyggemotstand. Store, fine skruer, ser ut som fusilli. Har en fin farge og holder fasongen godt. Helt fin lukt, svak lukt av linse. En favoritt blant panelet, skriver NCF.

Klar testvinner

Testen ble utført i NCFs 3. utgave av magasinet glutenFRI 2017. Testpanelet la vekt på smak, konsistens, utseende og lukt, og vurderte linsepastaen som en klar vinner. Et ekstra pluss fikk den for å holde testen laveste pris.

REMA 1000 er Årets glutenfrie bedrift 2017.

Hard jobbing med å utvikle produkter av høyeste kvalitet til laveste pris har resultert i serien REMA 1000 Üten.

Jobber for bare lave priser

Linsepastaen er økologisk produsert i Italia og er laget av røde linser, egnet for deg som har cøliaki. Ved utvikling av serien REMA 1000 Üten ønsker vi å gjøre hverdagen enda enklere for kunder som trenger eller ønsker å tilpasse kostholdet sitt, og gjøre produktene mer tilgjengelig ved hjelp av lave priser.

Les mer om REMA 1000 Üten her.

Del artikkel