Lev Vel er Norges mest populære «lavpris»-bleier

REMA-bleiene er de nest mest kjøpte bleiene på det norske markedet, kun slått av den internasjonale merkevaren Libero.

levvel_hero_logo

-Vi er stolte over at våre høykvalitetsbleier av egen merkevare faller i smak hos norske småbarnsfamilier, sier kategorisjef Maria Iversen.

Hun har i mange år jobbet med å utvikle bleien som er en av de tynneste og mest moderne på markedet.

-For oss har det vært viktig å utvikle en kvalitetsbleie som absorberer godt samtidig som den har en god passform og gir barnet mulighet til å bevege seg uhindret. I 2014 gjorde vi bleien tynnere – men like absorberende, ved å erstatte noe av cellulosen med SAP (Superabsorbent polymer). I 2015 lanserte vi bleiene med nytt navn og design i mer kompakt emballasje og det har gitt gode resultater, sier Iversen.

Samle-bleier

Les mer: REMA 1000 Bleier gir god verdi for pengene

Vinteren 2016 testet TV 2-hjelper deg bleien og ga den full uttelling på absorpsjonsevne, i TV 2 sin test kom Lev Vel best ut av alle «billigbleiene». REMA 1000 sine bleier som blir produsert i Danmark er også svanemerket og astma- og allergimerket.

-Fokus har vært å utvikle et høykvalitetsprodukt til laveste pris som er bra for både kloden og poden. Det at bleien nå er den mest populære i Norge bekrefter at dette er noe kundene setter pris på, sier Iversen.

Maria-iversen

Fra venstre: Maria Iversen og Camilla Wille som jobber med kategoriutvikling i REMA 1000.

 

Les mer: Bestill babypakken

Baby-med-bleier_1920x1080

Del artikkel