Kyllingmiddag til lav pris

Se hvilke spennende produktnyheter som kommer i butikken i februar!

Velsmakende kylling til lav pris!

Nye spennende kyllingprodukter er tilgjengelige i din nærmeste REMA 1000-butikk i februar! Nå er det blitt enda enklere å tilberede kylling til hele familien – og som alltid til lav pris.
Finn din nye favoritt!

Ferdiggrillet lårfilet med fantastisk smak!
REMA 1000 er opptatt av å gjøre det enklere å lage raske, sunne og gode middager til laveste pris, og er først i Norge til å lansere ferdiggrillet lårfilet. Kjøttet er uten skinn og ben, og oppleves saftige og smakfulle. Våre kunder kan velge mellom kryddersmaker som Mexican Spice, Cajun og Havsalt samt Pepper. Kjøtte krever kun kort oppvarming og er perfekte til salater, wraps og sandwich.

samle 4206934 4206942 4206959 ferdiggrillet

Raskt & Enkelt – Kylling
«Raskt & Enkelt» har vært en stor suksess i fiskedisken i våre butikker, og nå viderefører vi konseptet til tre sunne og smakfulle kyllingprodukter. Med kyllingfilet skåret i tynne skiver går det enda raskere å tilberede kyllingkjøtt. Den løvtynne kyllingfileten passer godt til Thaimat og andre retter der man ønsker ferdig oppskåret kylling. Lårfilet krydret med tomat og basilikum kan settes rett i ovnen og passer veldig godt sammen med en av våre ferske pastavarianter.
Salatkjøtt av kylling er nå lansert for de som ønsker saftig og skinnfri kylling til bruk salaten. Finnes i både 200 gram og 400 gram.

samle 4206975 4207171 4207155 kylling

 

 

Del artikkel