Kete Bjørnå er årets Talent i REMA 1000

Jubelen stod i taket da Kete Bjørnå mottok sin pokal sent torsdag kveld. Utmerkelsen Årets Talent henger høyt hos REMA 1000.

– Verden sto stille en stund, jeg vet ikke helt om jeg husker hva jeg sa etterpå. Det var utrolig gøy! Jeg er så stolt av arbeidsplassen vi har og av å få lov til å være en god ambassadør for REMA 1000, sier Kete.

Årets talent har gjort seg bemerket ved å sette igjen helt spesielle spor i løpet av sitt år på skolen.

– Jeg er utrolig imponert over holdningen hennes, Kete har REMA-hjertet langt utenpå uniformen og jeg gleder meg til å følge hennes utvikling fremover, sier Jan Frode Johansen, direktør i REMA Franchise.

Fortjent seier

Kete har utmerket seg med kunnskap og erfaring blant årets talenter. REMA-skolen er stolte over å kunne kåre henne som vinner.

– Det er bare å merke seg navnet med en gang. Kete har bred erfaring og har gått i en god skole hos sine tidligere Kjøpmenn, sier hennes Kjøpmannstrenere Eivind Hilling og Remy Johansen

Kete er 35 år gammel og har allerede en lang og bred erfaring fra REMA 1000-systemet. Hun startet sin karriere på Finnsnes før hun dro videre til REMA 1000 Sørreisa. Hun har også vært innom REMA 1000 K1, og BaRe før hun begynte på Kvaløya. Neste stopp er egen butikk på Veita, som Kete overtar fra slutten av juli.

Butikkdrømmen til livs

– Det er det fineste av alt sammen, det har vært drømmen i veldig mange år. Det blir spennende å få lov til å jobbe for seg selv og drive butikk med min egen stil, sier Kete entusiastisk.

Samme kveld som kåringen fant sted fikk alle de 46 talentene sitt deltakerbevis for vel gjennomført utdanning. Det ble en fantastisk avslutning på året med en flott festmiddag på Lian restaurant i Trondheim i år.

Del artikkel