Fersk pasta til lav pris

Spennende italienske nyheter hos REMA 1000!

Fersk pasta rett fra Italia!

Den nye lanseringen av REMA 1000 fersk pasta gjør det enkelt å lykkes med ekte smaker av Italia – på et kjøkken i Norge. Pastaproduktene er laget av italiensk durumhvete og har et høyt innhold av egg, noe som gjør pastaen mer proteinrik. Produktene er produsert i Italia og det lanseres syv ulike varianter, deriblant to typer tortelloni og tagliatelle av fullkorn. Pastaen krever kun et kort oppkok og er helt uten tilsetningsstoffer.

martin-pasta

Martin Spusta er produktsjef  for pasta og ansvarlig for den nye ferske lanseringen.
– Dette er helt unike produkter, sier Martin mens han viser frem tre av variantene. – Endelig kan nordmenn få den autentiske italienske smaken hjemme på sitt eget kjøkken, fortsetter han stolt. -Tilbered for eksempel den ferske spaghettien sammen med scampi, hvitløk og chili, det er min favorittrett, sier Martin.

Spaghetti
Semolinamel, av durumhvete gjør spaghettien full av smak og perfekt i kombinasjon med hvilken som helst pastasaus.

4235198 EGG SPAGETTI FERSK 400G Rema Brands

Casarecce
Casarecce kategoriseres av sin gode smak og porøsitet. Smaken er mild og unik på samme tid.

4234951 Egg Casarecce 300g Rema1000

Tagliatelle Fullkorn
Dette produktet er perfekt for et sunnere kosthold, og er et godt alternativ til vanlig fersk pasta. Helt uten egg.

4235180 Egg Tagliatelle Fullkornspasta 250g Rema1000

Tortellini Skinke og Ost
Skinken er nøye utvalgt og behandlet, og gir pastaen en god og delikat smak.

4235206 Egg Tortellini skinke ost 250g Rema1000

Tortelloni Italian Bolognese
Bolognese-fyllet er laget på tradisjonell måte i en “brasiera” som betyr stor gryte.

4235081 Egg Tortelloni Bolognese 500g Rema1000

Perline Parmigiano Reggiano
Pastaen er fylt med eksklusiv Parmigiano Reggiano lagret i 24 måneder. Sertifisert av Parmigiano Reggiano konsortiumet.

4235099 Egg Perline Parmigiano 250g Rema1000

Granpanzerotti Ricotta, Spinat & Sitronskall
Med skall fra sitroner fra Sicilia, valgt med omhu. Duften fra disse sitronene setter sitt særpreg preg på pastaen.

4235222 Egg Granpanzerotti Ricotta spinat sitron 500g Rema1000

 

Filosofien bak pastaen
Raviolificio Lo Scoiattolo har siden oppstarten i 1983 basert sin produksjon på kvalitet og autensitet.
Hvert produkt lages av nøye utvalgte råvarer og inneholder hverken konserveringsmidler, GMO, kunstige aromaer eller smaksforsterkere. Lo Scoiattolos produkter symboliserer autensistet og omsorg. Deigen er utelukkende laget med semolinamel fra durumhvete, ferske egg og vann.
Raffinerte produkter som mozzarella, siciliansk sitronskall, Parmigiano Reggiano lagret i 24måneder, italiensk ost, akasiehonning og friske grønnsaker er nøye valgt ut for å gi det karakteriske fyllet.
Sammen med de nøye utvalgte ingrediensene gjør steketid og tilberedningsmåte produktene unike.

Historien bak pastaen
Ebe, en dyktig kokk fra Emilia-regionen, og Tino, en profesjonell selger, bestemte seg en dag for å starte opp med produksjon og salg av fersk pasta. Mye har skjedd med selskapet siden oppstarten og i dag er Raviolificio Lo Scoiattolo kjent for å ha fokus på produksjon, innovasjon og kvalitet. Kun ingredienser uten konserveringsmidler, aromaer, fargestoffer og GMO blir benyttet i produksjonen. Selskapet produserer daglig ca. 70 tonn pasta. Produktene verdsettes for sin kvalitet og sitt særpreg.

Fersk pasta





Del artikkel