Summer Camp arrangeres i Bergen og Trøndelag, og skal være en arena der barn opplever glede og mestring gjennom ulike idretter og aktiviteter. Arrangementet realiserer et felles ønske om å gi barn en minnerik ferie der fysisk aktivitet, lek og sosialt samhold står i fokus. Deltagerne er rekruttert i samarbeid med nettverket til Zuccarellostiftelsen.

Mats Zuccarello opprettet i 2016 Zuccarellostiftelsen som har som formål å gi flest mulig barn muligheten til å drive med idrett. Stiftelsen jobber for å fjerne de barrierene som hindrer noen barn i å delta i idrett slik at den skal være tilgjengelig for alle, uavhengig sosial eller økonomisk bakgrunn.

– Ikke alle har de samme mulighetene og vi har derfor satt oss som mål å hjelpe de som ønsker å drive med idrett og fysisk aktivitet. Vårt mål er at ingen barn skal bli stående på sidelinjen, sier Zuccarello.

REMA 1000 arrangerer gratis sommerleir for fjerde året på rad denne sommeren. Totalt har nærmere 600 deltatt på campene som har tatt plass flere steder på Østlandet, i Kragerø og i Stavanger. Dette året arrangeres campen i Bergen og på Frosta i Trøndelag. Summer Camp føyer seg inn i rekken av flere tiltak dagligvarekjeden gjør for barn og unge.

– Summer Camp er et hjerteprosjekt for oss i REMA 1000 og vi gleder oss like mye hvert år. Vi skal være en bidragsyter i arbeidet med å få flere barn og unge i fysisk aktivitet. Summer Camp er et fantastisk arrangement der vi ser hvor mye glede og mestring fysisk aktivitet gir, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.

I Bergen arrangeres campen fra 25.-29.juni og i Trøndelag fra 2.-6.juli.