Hundre barn koste seg på sommerleir i regi av REMA 1000 og Zuccarellostiftelsen

Arrangerte drømmeuke i Kragerø og Stavanger for barn og unge som faller utenfor idrett.

REMA 1000 og Zuccarellostiftelsen deler et felles engasjement for å få flere barn inn i idrett og fysisk aktivitet og har i år arrangert sommerleir sammen for første gang.  Summer Campen er gratis og retter seg mot barn som av ulike grunner faller utenfor organisert idrett. Deltagerne ble rekruttert i samarbeid med REMA 1000 sin samarbeidspartner Røde Kors.

Mats Zuccarello med laget sitt under femkampen i Kragerø

Zuccarellostiftelsen har siden starten i 2016 bidratt til en rekke lokale prosjekter for å gi barn og unge gleden av idrett og fysisk aktivitet. Dette

Fornøyde lagledere etter femkamp i Kragerø

er noe Mats Zuccarello brenner for og grunnen til at han opprettet stiftelsen.

– Ikke alle har de samme mulighetene og vi har derfor satt oss som mål å hjelpe de som ønsker å drive med idrett og fysisk aktivitet, sier Zuccarello.

Summer Campen er en arena for lek, moro, læring og mestring. Deltagerne har fått prøve seg på ulike aktiviteter på land og vann og også fått med seg læring rundt sjøvett og livredning.

Campen i Kragerø foregikk på Kragerø Resort og på campens tredje dag ble det arrangert femkamp der blant annet Thomas Hayes fra SKAM, Marco Elsafadi og Ole Robert Reitan stilte opp som lagledere. To uker senere ble det hele gjentatt i Stavanger med spillere fra Stavanger Oilers og Viking Fotball.

Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, er godt fornøyd med årets camper.

– Siden 2015 har vi arrangert gratis summer camp for barn med stor suksess. Når vi i fjor inngikk et samarbeid med Mats Zuccarello var det naturlig å arrangere sommerleir sammen med stiftelsen i år. Det har vært to herlige uker i Kragerø og Stavanger, sier Riseth.

 

Båtopplæring og sjøvett er en sentral del av aktivitetene på campen.

Aktiv Camps har hatt ansvaret for gjennomføring av campen, i samarbeid med REMA 1000 og Zuccarellostiftelsen.

 

 

 

 

Del artikkel