Denne høsten lanseres mange produktnyheter som gjør middagen enklere, kjappere og billigere. I tillegg finner du smakfulle og spennende tilskudd til frokostbordet og mange godsaker til helgekosen.

Middager og middagstilbehør

Fra vår egen merkevare R, kommer blant annet en fyldig og smakfull pastasaus med mascarpone. Perfekt til den kjappe hverdagspastaen! Og du finner en skikkelig hot nyhet i kjøledisken: Pizzasaus med chiliflakes, for deg som liker at pizzaen biter litt fra seg.

Fra R kommer enda to svingode nyheter: Pork Belly BBQ – renskåret, langtidskokt og marinert ribbeside av svin, som du tilbereder på bare 15 minutter, og saftig svineknoke med pepper: Renskåret og langtidskokt i peppersjy, ferdig på 35 minutter.

Les mer om R-merket her.

Vi kommer også med noen «Hemmeligheter» – en ny produktserie under merkevaren R.

Vår nye produktserie Hemmeligheter er en ny og spennende smaksserie fra R som gjør det enkelt for deg å lykkes med å lage smaksrik og variert middagsmat til lav pris. Vi håper Hemmeligheter skaper inspirasjon til å variere alt fra kjente og kjære pastaretter til kylling, fisk og kjøttmiddager med nye spennende smaker.

I serien Hemmeligheter finner du blant annet to pastakrydder-varianter og en skikkelig god panering – slik at du kan trylle frem de deiligste retter på null komma niks! Eller hva med å piffe opp pastaen med smakskomboen parmesan og steinsopp? I serien kommer også en deilig Pesto Calabrese – super til pasta, men også ypperlig som dressing eller marinade!

Det er mange lure ting du kan gjøre for å få ned sluttsummen på kassalappen. Å velge R er én av dem.

Andre middagsnyheter vi tror vil falle i smak er familiefavoritten Tacograteng fra R og Chilinuggets fra Solvinge. Begge er klassiske retter med en spennende, ny vri! I tillegg vil du legge merke til at det kommer tre fiks ferdige woksauser i hyllene våre; Oyster mushroom woksaus, Panang woksaus og Red curry woksaus.

Les om hvorfor kjøpmann Siri Hjetland er så stolt over kyllingen som selges hos REMA 1000.

Frokost og lunsj

Enten du foretrekker den kjappe hverdagsfrokosten, eller du liker å kose seg lenge med frokost eller brunsj når det er helg, vil du finne noen smakfulle tilskudd til frokostbordet denne høsten. Fra Kolonihagen kommer både solbærsyltetøy, jordbærsyltetøy og bringebærsyltetøy. Du finner også nyheten økologisk peanøttsmør hos REMA 1000 – crunchy, mykt og kremet. Digg å ha på brødskiva, eller som topping i smoothie bowlen!

Økologiske surdeigsrundstykker og pepperskinke fra Kolonihagen har også funnet veien til butikkene.

I høst kan du også sette knekkebrød med kanel og honning fra Mesterbakeren på frokostbordet, i selskap med norsk eplemost fra Telemark og nyheten Cottage cheese med vaniljesmak fra Tine. Hos barna blir kanskje Axa havrering med mandel og hasselnøtt den nye, store hverdagsfavoritten?

Noen spennende yoghurtnyheter lanseres også. Prøv Synnøve gresk proteinyoghurt med sjokolade, eller start dagen med den friske smaken av fersken og pasjonsfrukt fra Yopro!

Snacks og godteri

For den godteglade er det mye å glede seg over. Salt, surt, søtt eller crunchy – nyhetene er mange og varierte.

Squashies Drumstick og Squashies Sour er nå i godterihylla, sammen med blant annet Brain Blasterz og Brain Breakerz.

For deg som ikke synes det blir skikkelig helg før sjokoladen står på bordet, har Freia en luftig nyhet: Boble Melkesjokolade. I tillegg finner du også Nick’s dark chocolate almond sea salt og Nick’s milk chocolate caramel crunch i sjokoladehylla! To smakfulle glutenfrie nyheter, uten tilsatt sukker.

Fra Sørlandschips kommer verdens tynneste sørlandschips med ranch og rifla sørlandschips med havsalt. Og er du lysten på nøtter kan du kjøpe både tørristede, salte mandler, tørristede pekannøtter og cashewnøtter med smoked red pepper.

I tillegg til de spennende produktene som allerede er presentert her, vil du oppdage en lang rekke andre fristende nyheter når du besøker din lokale REMA 1000-butikk i tiden fremover.  

Utvalget kan variere fra butikk til butikk.