Et annerledes år har skylt innover oss og tvunget oss inn i nye handlevaner. Vaske hendene før og etter butikkbesøket, ha god avstand til andre og holde seg hjemme hvis man er syk er noe de aller fleste har vendt seg til i løpet av året.

For at du, andre kunder og våre ansatte skal føle seg trygge når de ferdes i REMA 1000 sine butikker, oppfordrer vi til å planlegge handleturen godt. Benytt deg av hele butikkens åpningstid og kom gjerne innom når det er færre mennesker som handler. Da blir butikkbesøket en trygg og god opplevelse for alle.

Les også: Slik kan du forebygge smitte når du handler

Handle om morgenen eller kvelden

Vi har laget en oversikt over når på døgnet våre butikker opplever mest besøk. På den måten håper vi å kunne gjøre det litt enklere for deg å planlegge handleturen når det er færre mennesker som handler samtidig. Grafen finner du under, i Æ og i din lokale REMA 1000-butikk.

Vi oppfordrer samtidig til å gjennomføre handleturen alene, samt planlegge storhandel fremfor mange turer til butikken hvis du kan. God avstand til andre er et av de mest effektive tiltakene vi kan gjøre for å hindre smitte.

Antatte besøk i REMA 1000 sine butikker

*Grafen er laget basert på antall besøkende kunder i REMA 1000 sine butikker i forrige uke. Vi gjør oppmerksomme på at grafen er ment som en veiledning og kan avvike fra din faktiske opplevelse når du handler.

Obs! Åpningstider kan variere fra butikk til butikk, samt dag til dag. Se aktuelle åpningstider for din butikk her.

Slik kan du bidra til å forebygge smitte når du handler:

  • Handle alene hvis du kan
  • Vask hendene før og etter butikkbesøket
  • Hold minimum én meter avstand til andre
  • Unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe
  • Bruk albuen eller papirlommetørkle hvis du må hoste eller nyse
  • Brukt kontaktløs betaling hvis du kan
  • Hold deg hjemme hvis du er syk

Les flere råd til en trygg og god handletur her. Heldigvis er det lite smitte som er påvist å komme fra dagligvarebutikkene, noe som betyr at de aller fleste butikker og kunder er flinke til å overholde smitteverntiltakene. Her kan du lese om hvilke tiltak vi har i REMA 1000.

1000 takk for at du planlegger handleturen din og tar hensyn.