Har du prøvd disse plantebaserte nyhetene?

Beyond Burger, Like Meat og Flowfood. Denne våren finner du flere spennende nyheter hos REMA 1000, for deg som ønsker å spise mindre kjøtt.

Stadig flere nordmenn velger å bytte ut alt eller deler av kjøttet fra kostholdet sitt. Flere undersøkelser viser at å innføre én eller flere kjøttfrie dager i uka kan ha en positiv effekt på både helsa og miljøet.

REMA 1000 lanserer nå en rekke smakfulle plantebaserte nyheter, slik at det blir litt enklere for deg å finne produkter som smaker godt, er mer bærekraftige og er snille med lommeboka.

Verdens mest omtalte vegetarburger

Hvis du tror du har smakt kjøtterstatninger hittil, har du ikke smakt Beyond Burger ennå. Burgeren har hittil kun vært å få i burgerkjeden Munchies i Norge, før den nå har inntatt butikkhyllene – til glede for REMA-kunder.

Dette er burgeren som både ser ut som, lukter og smaker som kjøtt, og er fri for både gluten og soya. Burgeren kan bestilles inn av alle REMA 1000 sine butikker, og har allerede fløyet ut av butikkhyllene de siste ukene.

Burger av tang

Sjøplanten tang er hovedgjesten når gutta bak Flowfood kokkelerer fra sine lokaler i Trondheim, sammen med lokalproduserte, norske grønnsaker. I juni kommer både burger, boller og deig fra Flowfood til REMA 1000, i tillegg til to veganske sauser.

Produktene fra Flowfood er fri for gluten, soya, GMO og tilsetningsstoffer, og blir å finne i de fleste REMA 1000-butikkene i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i løpet av juni.

Kjøtterstatninger fra Like Meat

Den tyske produsenten Like Meat byr på flere kjøtterstatninger som gjør det enkelt å gjøre oppskriftene dine vegetarvennlig. Velg blant nuggets, pulled, schnitzel, biter og pølser.

Produktene er laktose- og glutenfrie og vil bli å finne i de fleste REMA 1000 sine butikker i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i løpet av juni.

Plantebaserte drikker

For de som ønsker et friskt alternativ til melk finner du nå produktserien Tylle i alle REMA 1000 sine butikker. Velg blant Soyadrikk med kakao, Havredrikk med kakao og sjokolade, Risdrikk uten tilsatt sukker, Havdredrikk tilsatt kalsium, Mandeldrikk uten tilsatt sukker og Soyadrikk med vanilje og kalsium. Alle variantene er økologiske og du finner de i Fri For-hylla til fast lav pris kr. 25.

Soyadrikk med kakao, Havredrikk med kakao og sjokolade, Risdrikk uten tilsatt sukker, Havdredrikk tilsatt kalsium, Mandeldrikk uten tilsatt sukker og Soyadrikk med vanilje og kalsium.

Alle produktene kan bestilles inn av den enkelte REMA 1000-butikk. Ta gjerne kontakt med din lokale Kjøpmann dersom du ikke finner et produkt og hør om dette er noe de kan bestille inn for deg.

Del artikkel