Gurgen Margaryan fikk prisen overrakt fra Emilie Våge (Leder for samfunnsansvar og bærekraft) under det årlige riksmøtet. Foto: Kilian Munch.

Ansvarsprisen går til REMA 1000-mennesker som har utmerket seg med sitt engasjement for samfunnet og som har vist ansvar langt utover det som forventes av dem. Dette er niende gang prisen deles ut.

– I REMA 1000 jobber vi med inkludering og mangfold. Mennesker er vår viktigste ressurs og for at de skal være en ressurs må vi gi alle en sjanse. Gurgen har vist et særlig ansvar i sitt lokalsamfunn og strukket ut en hånd når noen trengte det som mest, ved å gi både jobb og ansvar til flyktninger fra Ukraina. Gurgens innsats betyr mye for lokalsamfunnet der han bor, og ikke minst for enkeltmennesker. Han er et forbilde for alle sine kollegaer og er en flott ambassadør for REMA 1000, sier Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000.

REMA 1000s Ansvarspris ble delt ut på det årlige Riksmøtet til REMA 1000. Foto: Kilian Munch.

– Denne prisen betyr mye for meg og det føles godt. Da jeg selv flyttet til Norge for første gang og måtte starte på nytt ett sted, opplevde jeg et sterkt behov for inkludering. Det er fint å kunne gi dette videre og folk i lokalområdet synes det er helt nydelig, sier Gurgen.

REMA 1000s Ansvarspris deles ut for niende gang og har raskt fått en høy status i organisasjonen. Prisen blir delt ut på det årlige Riksmøtet til REMA 1000.

Les mer: Ansvar i REMA 1000