Grill grønt!

Grønnsaker på grillen er sunt og godt.

Gjør grønnsakene enda bedre – legg de på grillen i sommer.

Grønt-på-grillen-asparges-aubergine

Grill grønt!

Alt kan grilles – spesielt grønnsaker! Grillen setter en god smak på grønnsaker, og sammen med olje og krydder har du enkelt et smakfullt måltid – som også er godt for kroppen.

Grønnsaker smaker best på grillen
Det er mange grønnsaker som kan grilles – kanskje du ikke vet om alle?
Grønnsaker som egner seg godt på grillen er blant annet mais, squash, aubergine, poteter, asparges, søt paprika, fenikkel, løk, store tomater og sopp. Lag gjerne “grillpakker” med oppkuttede grønnsaker blandet sammen med olje og krydder, pakket i aluminiumfolie. En god smakskombinasjon er oppkuttet sopp blandet sammen med løk i små biter, tomat i biter, paprika i biter og frisk timian som saltes, pepres og tilsettes olje.

Grill grønt!

Gjør tilberedningen enklere
Legg grønnsakene i kaldt vann i ca 30 min før grilling. Tørk godt av og pensle med olje eller marinade. Vannbadet gjør at grønnsakene ikke tørker ut under grillingen.
Skal du grille poteter er det også lurt å koke de litt først, så tar det kortere tid å grille de.

Grill-grønt-asparges-aubergine-kylling

Prøv også vår praktiske ferdigblanding med grillgrønnsaker – som også har frisk timian i pakken. Enkelt og veldig godt!

Grill grønnsaker

Bestselgere som også passer til grillmåltidet
Våre bestselgere bør absolutt prøves i sommer – dette er poser med ferdig blandede salater som enkelt gjør måltidet sunnere. Nytt av året er også Thaiwok som du enkelt freser i pannen sammen med ønsket kjøtt du har grillet. Enkel hverdagsmiddag! Chilisaus følger også med, slik at du ikke trenger å tenke på noe annet enn kjøttet som skal tilsettes.

Tilbehøret til burgeren har også blitt forenkelt i år. Det er utviklet en egen Coleslawpose. Fersk coleslaw smaker best! Tilsett dressingen når du skal servere måltidet.

Grønnkål er en av de viktigste grønnsakene du kan spise – proppfull av vitaminer. Stek, kok eller spis den rå. Vår feldsalat har blitt en favoritt i salatskapet med sin aromatiske smak som passer til det meste. Nå har vi gjort det enkelt – disse salatene ferdig vasket.

64609440 Thai wok 480g

64609441 Asiatisk wok Bama 450g64609212 Ferdig Coleslaw Klassisk 300g Bama Thaiwok med chilisaus i pakken – tilsett kun kjøtt! Asiatisk wok – med en hel chili i pakken – enkelt! Coleslawen får du nå ferdiglaget i pose – du sparer tid.

 

64608908 Vasket Feldsalat Bama 65g

Super Gronnkal Bama Feldsalat og grønnkål er de mestselgende salatene i REMA 1000.

 

Grønnkål

Grønnkål

Grønnkål har en karakteristisk smak og er noe av det sunneste du kan spise. Den er full av vitaminer, mineraler, kostfiber og andre helsebringende plantestoffer - og samtidig fattig på kalorier.

 

Del artikkel