God start på morgenen

REMA 1000 lanserer ny serie med havregryn.

Spis godt – få en god start!

God-start_web

Det er ingen tvil om at en god start på dagen er viktig både for liten og stor. For å gjøre det litt enklere å vite hva som er et litt bedre valg lanserer REMA 1000 «God Start».

Målet med lanseringen av «God Start» er å vise kundene at REMA 1000 tar ansvar for livskvaliteten, og tar derfor en helt nødvendig posisjon innenfor sunnhet i frokostkategorien. REMA 1000 ønsker å legge til rette for å skape gode rutiner for kundene – gjennom produkter som smaker godt, er næringsrike og enkle å tilberede.

Produktene som vil bli lansert under «God Start» er satt sammen med tanke på å holde et jevnt blodsukker i løpet av dagen. Dette vet vi at er noe som påvirker inntaket av mat igjennom dagen, og kan være med på å hjelpe til å løse en av utfordringene i dagens samfunn med tanke på porsjonskontroll.

Samtlige produkter er rike på jern og fiber, og er verken tilsatt sukker eller salt. Havregryn Naturell er tilsatt havrekli og selges som storpakning. I tillegg lanseres to ulike porsjonspakninger som gjør det enkelt å ta et godt valg når man er på farten; Havregryn Naturell og Havregryn med røde bær. Begge variantene er tilsatt havrekli som har en høy andel betaglukaner. Havregrynene inneholder naturlige betaglukaner som stimulerer til en sunn tarmflora og har en positiv effekt på glukosenivået og kolesterolet.

 

God start_logo

Del artikkel