For deg

Liker du å holde deg oppdatert på lave priser? Da bør du følge med under For deg i Æ!

Vi i REMA 1000 skal alltid tilby deg markedets laveste pris. I fanen For deg i appen vil du kunne ha stålkontroll på hvilke kampanjer som gjelder for deg akkurat nå, og annen informasjon og aktiviteter vi tror du vil ha glede av.

Kuttene deles inn i ulike kategorier, blant annet: Personlig priskutt skreddersydd for deg, Dine refusjoner, Priskutt for alle med Æ og Bare lave priser for alle kunder.

Personlig priskutt skreddersydd for deg

Vi gir deg personlig priskutt på varer vi tror du vil ha glede av, basert på din handlehistorikk. For å motta personlige priskutt må du gå inn på Profil i Æ, åpne vilkår og personvern, og godkjenne at Æ kan sende deg personlig priskutt. Les mer om personlig priskutt her.

Dine refusjoner

Dersom du har mottatt refusjon eller kompensasjon fra Æ, vil du se et bilde hvor det står «Æ har gitt deg en refusjon. Beløpet trekkes fra i kassa neste gang du handler». Refusjonen trekkes fra i sin helhet neste gang Æ blir registrert. Varigheten på refusjonen er 100 dager og informasjon blir liggende like lenge selv om refusjonen er brukt opp.

Priskutt for alle med Æ

Nasjonale Æ-kampanjer som gjelder for alle som har Æ finner du her, for eksempel alltid 10% på all fersk frukt og grønt. Vi gjør oppmerksom på at disse kampanjene ikke baserer seg på dine kjøp.

Bare lave priser for alle kunder

Her finner du nasjonale kampanjer som gjelder for alle kunder, både med og uten Æ.

Har du flere spørsmål om For deg-funksjonen? Se ofte stilte spørsmål og svar her.

Del artikkel