– Den største nyheten er at du nå vil få enda flere Personlige Priskutt med Æ. Kunder vil ukentlig få fra 10% til 30% kutt på varer basert på deres handlemønster, sier Pia Mellbye, direktør for salg og marked i REMA 1000.

Fra 7. juni erstatter vi 10-på-10listen med flere Personlige Priskutt tilpasset deg.Det betyr at du som Æ-kunde får nye Personlige Priskutt ukentlig, basert på handlehistorikken din og varer vi tror du vil like. Priskuttene tilpasset deg vil ikke lenger bare ta utgangspunkt i dine 10 siste handleturer og vil ikke lenger bare være på kun 10%.

Følg med i appen hver mandag for å aktivere og se de nye kuttene. For at Æ skal bli bedre kjent med hva du liker, kan du gi tilbakemelding på hvert priskutt. 

– Vi har hørt på innspillene Æ-brukerne har gitt oss og gjør noen grep for å enda bedre tilpasse oss kundens behov. For eksempel fanget ikke de 10 varene man fikk 10% priskutt på raskt nok opp endringer i kundenes handlemønster. Det gjorde at man kunne få irrelevante tilbud, som priskutt på ribbe i januar fordi man kjøpte det i desember. I tillegg har vi fått gode tilbakemeldinger på de Personlige Priskuttene vi allerede har introdusert i Æ og ønsker derfor å gi flere av disse, sier Mellbye. 

I tillegg til Dine Personlige Priskutt, beholdes de vanlige priskuttene du får med appen, som 10% avslag på all fersk frukt og grønt, og om du ønsker, 50% avslag på bleier og 50% avslag på alle bind, tamponger og truseinnlegg. Priskuttene får du rett i kassa. 

– Vi regner med at noen vil synes den nye versjonen av Æ er uvant, slik det ofte er når man lanserer noe nytt. Med litt tålmodighet tror vi likevel at også de vil sette pris på flere Personlige Priskutt og større variasjon i priskuttene, i tillegg til at det kommer nye spennende og overraskende priskutt som for eksempel CrÆzy dÆys, sier Mellbye.  

Det er gratis å bli Æ-bruker, og appen laster du enkelt ned i AppStore eller Google Play 

Les mer om Æ her 

Vilkår

Dersom du ikke allerede har gjort det, må du må godkjenne at Æ kan sende deg Personlige Priskutt hver uke. Les mer om hvordan du gjør dette her. 

Fra 07.06.2022 gjelder nye vilkår for bruken av Æ. Du kan lese de nye vilkårene her.