Fisk på grillen er sunt og godt!

REMA 1000 har i sommer lansert en rekke nye fiskeprodukter med masse smak til en lav pris.

Nå er det enkelt å velge sunt til grillen

REMA-1000-Grill

REMA 1000 ønsker å kunne tilby folk flest sunne og gode alternativer, også til grillen. Fisk er sunn og god mat for hele familien, og noe som gjerne kan spises flere ganger i uken.
Derfor lanseres det år et bredere sortiment på fisk og sjømat. Dette sortimentet er utarbeidet sammen med leverandørene for å sørge for at de beste råvarene får de beste smakstilsetningene. Det skal være spennende og smakfullt å spise fisk! Og du kan alltid være trygg på at produktene har en lav pris – og høy kvalitet.

TorskPaGrillen

laksefilet_urter
I tillegg til naturelle varianter av både laks, ørret og torsk, har vi laksevarianter i ulike størrelser og med ulike krydder. Vi må også nevne vår Laksefilet Asia, med egen BBQ-saus som påføres laksen under grilling.

laksefilet_asia

I tillegg lanserer vi år Pulled Salmon, som er varmrøkt laks revet i biter – noe som gjør den perfekt til bruk i salater og annen lett sommermat.

4125050_laksefilet naturell xl_godehav

XL Laksefilet naturell er den perfekte nyheten for alle som skal grille til mange! Det blir ekstra god smak når du helgriller filet – og det er enkelt å krydre med favorittkrydderet ditt.

4319653 Pulled Salmon BBQ 120g godehav4319695 Pulled Salmon Naturel 120g Godehav

Vi vet også at mange er glade i fiskekaker og fiskeburgere. Derfor har vi lansert torskeburgere i lite og stort format, slik at det i år ikke er noen unnskyldning for å ikke spise fisk – verken for store eller små.

4312773 Grill Torskeburger 680g

4312468 Grill Torskesliders 450g

9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk

9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk

Fisk er både sunt og godt, og bør serveres på middagsbordet gjerne flere ganger i uken. Med disse barnevennlige oppskriftene får du barna til å spise mer fisk.

Del artikkel