Fire hundre ble med Thor på sykkeltur

Til sammen syklet små og store 800 mil da REMA 1000 sin Sykkel-tour med Thor Hushovd besøkte Arendal og Grimstad lørdag 21. mars.

I strålende solskinn gikk turen fra REMA 1000 Myrene i Arendal til REMA 1000 Grøm i Grimstad. På veien var deltagerne innom fire butikker der nye syklister kunne hive seg på. Vel fremme var det underholdning, smakebiter på REMA 1000-varer og premieutdeling. TV2 var med i følgebilen og etter alle de strålende smilene å dømme var både Thor Hushovd og deltagerne fornøyd med dagen.

Sykkel-Tour 2015 Grimstad Filip & Isak

Glade barn på Sykkel-tour

Filip og Isak har fått medalje og mat etter målgang. De forteller at det morsomste var å sykle sammen med alle de andre deltagerne. –Det var gøy når vi kjørte forbi de som syklet foran oss, smiler Filip.

For to av deltagerne ble det en impulsiv sykkeltur. Helle og Kristoffer meldte seg på to dager i forkant og forteller at det er årets første sykkeltur. – Vi ble fristet av hovedpremien. Selv om vi ikke stakk av med turen til Tour de France har det vært en herlig dag.

Oskar, Leander og Andreas sykler for Thors gamle klubb, Grimstad Sykkelklubb. – Thor er et forbilde for oss og det var veldig gøy å sykle med han her i dag. Kult at REMA 1000 inviterer til dette.

Aller blidest var Siri og Jarle som får dra til Tour de France med Thor Hushovd. –Vi har drømt om å ta turen til Tour de France i mange år. At det skulle bli en slik tur hadde vi aldri trodd, jubler Siri. De ivrige syklistene skal nå legge seg i hardtrening slik at de kan holde følge på etappene de skal sykle i Frankrike.

Sponsorsjef Vidar Riseth mellom vinnerne Siri og Jarle

Sponsorsjef Vidar Riseth mellom vinnerne Siri og Jarle

Sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth, er strålende fornøyd med dagen. – Det er utrolig artig at så mange tok turen. Vi ønsker å fremme fysisk aktivitet, og det er gøy å se at så mange har pusset sykkelen og startet sykkelsesongen sammen med oss. Nå gleder vi oss til neste stopp som er Ålesund 11.april avslutter han.

Vi vil se bildene dine

Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinnere som får en sykkeltrøye signert av Thor.  Premien leveres av Trimtex.

Om Sykkel-touren

Sykkel-tour med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – og med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag. Med deg på her.

Del artikkel