Rett fra havet, kort verdikjede og flinke folk i alle ledd. Det blir det god kvalitet av.

Litt smartere
REMA 1000 har ikke betjente fiskedisker for å selge fersk fisk i butikkene våre. Det får andre gjøre, og vi har ingen problemer med å skjønne at en slik fiskedisk ser imponerende ved første øyekast.

Vi skjønner at en slik fiskedisk kan se imponerende ut ved første øyekast, men vi vet også at en slik fiskedisk genererer store kostnader og økt svinn, noe som gir høyere priser. Vi vet også at en betjent fiskedisk ikke er noen garanti for ferskere fisk.

Hos oss har vi valgt å tilby kundene våre ferdigpakket fersk fisk. Fisken slaktes, pakkes og fileteres hos våre dyktige, norske produsenter før den sendes på første mulige bil til våre butikker. På den måten får vi korteste mulige vei fra hav til bord, og ferskest mulig fisk til våre kunder.

steke_fisk

Samarbeid
– Vi har et godt samarbeid med dyktige fiskere og produsenter, og en meget effektiv transport og logistikk. Derfor kan REMA 1000 tilby fersk fisk av høy kvalitet – rett fra det kalde havet utenfor Norskekysten. Ferskere blir det ikke! Sier Ole Førre Skogstø, Ferskvaredirektør i REMA 1000.

– Vårt mål er at REMA 1000 sine kunder skal spise fisk og sjømat minst to ganger i uken. Derfor er vi svært opptatt av å gjøre det enkelt for våre kunder å handle, tilberede og å spise mer fisk og sjømat. Dette gjør vi blant annet gjennom smarte emballasjeløsninger, og nye løsninger som for eksempel vår nye fiskefileter i aluminiumsform eller vår fiskesuppe – kokt på ekte fiskekraft – hvor man selv tilsetter det man måtte ønske av fisk og sjømat. God og sunn middag for hele familien – ferdig på fem minutter – og til under hundrelappen, forteller Skogstø videre.

Keep-it  for ekstra sikkerhet
Siden vi også vet at våre kunder er svært opptatt av ferskhet og kvalitet har vi valgt å merke våre egne fiskeprodukter med holdbarhetsindikatoren Keep-it. Keep-it viser hvor lang den reelle holdbarhetstiden er, og gjør det enklere for kundene våre å planlegge måltidene gjennom uka.

Enklere og ferskere suppe
Nå er det enda enklere å få tak i nylaget fiskesuppe, som kan tilsettes hva man måtte ønske av fisk og sjømat. Fiskesuppen er kokt på ekte fiskekraft –  nå gjør vi det enklere å spise fisk og sjømat til en billig penge i hverdagen.

samle 4619003 4619011 4624870 4624888 supper