Et godt brød for en god sak

For hvert Go`sak-brød som selges i en REMA 1000-butikk i Midt-Norge går to kroner til Sykehusklovnene.

Go`Sak

Sykehusklovnene er en gruppe scenekunstnere som har spesialisert seg på arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Brødet som selges i REMA 1000- butikker i Midt-Norge har fått navnet Go`sak inspirert av det gode arbeidet organisasjonen gjør for barn og unge som tilbringer lange dager på sykehus. Med støtte fra REMA 1000 sine kunder kan Sykehusklovnene spre mer glede på barneavdelingen ved St. Olavs Hospital.

– Sykehusklovnene er en fantastisk organisasjon og det er en glede å kunne bidra til at barn og unge på St. Olav får en litt bedre hverdag, sier Brynjar Hovstein, regionsdirektør i Midt-Norge.

Responsen fra kundene har vært svært god. I løpet av de tre første månedene kunne REMA 1000 donere vel kr. 100 000,- til Sykehusklovnene. Innen utgangen av 2015 er målet å kunne donere over 250.000,- kr.

Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000, berømmer regionen for initiativet. – Det er flott at region Midt-Norge legger til rette for at kundene kan støtte Sykehusklovene ved å velge Go`sak-brødet. Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og det er ingen ting som gleder oss mer enn å kunne gjøre hverdagen litt enklere for de som er i en krevende situasjon, avslutter han.

Del artikkel