Enda bedre taco

Nå kan du nyte en billigere, sunnere og mer miljøvennlig tacofredag. REMA 1000 sine egne merkevarer er nemlig helt fri for palmeolje.

 Enda bedre taco

TV-aksjonen 18. oktober går til inntekt for Regnskogfondet. REMA 1000 har lenge samarbeidet med denne organisasjonen og jobbet hardt for å fjerne palmeolje i egne produkter. Regnskogsfondet har på sin side utviklet en palmeoljeguide som gjør det lettere for forbrukerne å finne ut om produktene de kjøper inneholder den regnskogsødeleggende oljen.

– Jeg er ikke bare opptatt av at maten skal smake godt, sier produktsjef Kristin Garnås Nikolaisen hos REMA 1000.

– Den skal i tillegg være god for både kroppen og miljøet.

Kristin har en lidenskap for å utvikle markedets beste tacoprodukter. Ikke overraskende har tex mex-serien hun er ansvarlig for vunnet flere produkt-tester. Produktene har et lavt saltinnhold, mindre sukker og – ikke minst – null palmeolje. Alt dette til en lav pris. Enda bedre taco med andre ord!

– Tacoen er en institusjon i norske hjem, forteller Kristin.

– Derfor er det viktig at kosestunden ikke fører til negative konsekvenser for miljøet. Tex mex-produktene hos REMA 1000 var blant markedets første til å bli palmeoljefrie.

Kristin skal selvsagt gå med innsamlingsbøssa under TV-aksjonen neste søndag. Hun vil gjerne at du blir med henne og samler inn penger til det beste for regnskogen. Meld deg på her!

Del artikkel