Enda bedre fiskemat hos REMA 1000

Barnefamilien står i sentrum når REMA 1000 revolusjonerer fiskemat og ferdigretter fra Godehav.

Enda bedre fiskemat hos REMA 1000

Nye kvalitetsprodukter uten gluten
Vi vet at våre kunder ønsker å ta sunne, smarte og gode valg til en lav pris. Vi spiser mer fisk og sjømat i dag enn for bare noen få år siden, ser stadig flere behov innenfor matkategorien. I tett samarbeid med vår viktigste leverandør MaxMat er innholdet i eksisterende produkter forbedret og tilført nye spennende og smaker. Resultatet er kvalitetsprodukter med mer fisk, mindre salt, en drastisk reduksjon av tilsetningsstoffer og et sortiment som er helt uten gluten.

Enkelt å lykkes
Kategorisjef i REMA 1000, Trond Storrud, har tenkt på både store og små når han sammen med MaxMat har jobbet for å forbedre de populære familiefavorittene fiskekaker, fiskegrateng og fiskeboller.

– Det har vært viktig for oss å lage sunne og smakfulle produkter som gjør det enkelt å lykkes med hverdagsmiddagen. Vi er stolte av å kunne tilby REMA 1000-kunder landets beste fiskemat, sier Storrud.

Tommel opp fra barnefamilier i Bodø
Produktutvikler Roy Cato Hansen ved MaxMat og kjøpmann Kjell Olsen på REMA 1000 Stormyra tok initiativet til å teste ut produktene i målgruppen. Fire barnehager i Bodø fikk derfor servert Godehav fersk fiskegrateng til lunsj. Foreldrene fikk med seg Godehav fiskekaker i familiepakning hjem, slik at store og små kunne tilberede og smake produktene der det virkelige slaget står –nemlig ved middagsbordet.

Hittil har 600 barn, 120 barnehageansatte og ca. 1000 foreldre prøvesmakt den nye fiskematen produsert av MaxMat for REMA 1000. Tilbakemeldingene har vært gode, og store og små ganer har sagt seg svært fornøyd med smak og innhold.

Rask og sunn middag til en lav pris
Fiskemat er barnefamilienes favoritt og det har derfor vært viktig å forbedre næringsinnholdet uten at det går på bekostning av smaken. Den tradisjonelle fiskematen som fiskekaker, fiskeboller og fiskepudding er tilpasset familier, både med tanke på næringsinnhold, smak og mengde.
Videre lanseres tre nye varianter av Godehav grove fiskekaker med spennende smaker av purreløk og paprika, ost og bacon samt steinbit og gressløk.

Ferdigrettene fiskegrateng, fiskesuppe og bacalao har også fått nytt og bedre innhold, og fiskeburgerne relanseres med den høyeste fiskeandelen i markedet. Et perfekt valg for de som vil ha et lett alternativ til den tradisjonelle burgeren.

4402517 Fiskegrateng mtorsk og makaroni 800g Godehav 4403705 Fiskesuppe Godehav 600g samle 4380648 4374674 4374633 sjomat2 samle 4397998 4397964 4397956

Del artikkel