I hyllene hos REMA 1000 bugner det nå av en haug med nyheter! Blant dem finner du smaksrike oster fra Kolonihagen, rå juicer og smoothier fra Synnøve Finden, Hubbard fra Solvinge og en håndfull økologiske plantedrikker fra Naturli. De palmeoljefrie påskeeggene fra Nidar blir også å se i år, nå med en etterlengtet endring.

Under høstens nyhetsslipp viste kundene spesielt begeistring for vegetarburgere fra Linda McCartney, de glutenfrie og proteinrike belgfruktpastaene fra serien REMA 1000 Üten og variantene med økologisk kvalitetskaffe fra Kolonihagen.

Det er intet mindre å by på denne våren, og det er bare å glede seg til å dypdykke i butikkhyllene våre. De fleste produktene er allerede å finne og resterende ruller ut denne uken.

Yoghurtfest

Nå finner du flere meierinyheter for både store og små hos REMA 1000. De aller yngste kan glede seg til VesleMØ – økologisk yoghurt fra Synnøve Finden. VesleMØ kommer i smakene fersken og naturell, begge med underholdene emballasje formet som et kuansikt med ører som kan flippes ut. Yoghurtene får du til fast lav pris til 10 kroner stykket.

Kolonihagen kommer og med to nye yoghurter, yoghurt naturell og yoghurt med jordbær, rips og solbær. Begge disse er laget med gresk yoghurtkultur, noe som gir en tykk og kremet konsistens. Kolonihagen er kjent for sine økologiske produkter av høy kvalitet fra håndplukkede leverandører.

VesleMØ fra Synnøve Finden med morsomme utbrettbare ører for de minste.

Økologisk yoghurt fra Kolonihagen i smakene jordbær, rips og solbær, og naturell

Helt rått med juice og smoothie

Smoothie og juice er en effektiv måte å få i seg ekstra frukt og grønt på, som en bonus til at det smaker veldig godt. Synnøve Finden kommer nå med fire forfriskende nyheter; RÅ kaldpresset smoothie i smakene Sweet Charge og Purple Rush, og RÅ kaldpresset juice i smakene Foxy Ginger og Green Spirit.

Når juicen er kaldpresset bevarer man viktige næringsstoffer, friskhet og smak, så disse er det bare å glede seg til å prøve. Alle fire produktene får du til fast, lav pris til 20 kroner.

RÅ juice og smoothie fra Synnøve Finden. Kommer i smakene Sweet Charge, Purple Rush, Foxy Ginger og Green Spirit.

Økologisk supermat

Nå trenger du ikke lenger å dra til helsekost for å få tak i «supermat». For deg som ønsker en sunn og organisk start på dagen kan du glede deg over en ny serie kalt Superlife fra Orkla Health. I serien finner du to varianter av frokosttopping og en grønn miks som kan blandes i drikke, juice eller smoothie for en ekstra næringsboost.

Frokosttoppingene kommer i smakene chiafrø, morbær og blåbær, og tørket frukt og frø. Alle produktene er økologisk produsert, glutenfri og veganske, og er en perfekt måte å få i seg ekstra fiber, protein og viktige næringsstoffer som magnesium, jern og vitamin B12 på. Et supert supplement for deg som har et vegansk kosthold med andre ord!

Med Superlifeserien trenger du ikke lenger dra til helsekost for å få tak i supermat.

Bra for deg og bra for miljøet

Enda en gledelig nyhet for deg som ikke tåler laktose eller har spiser vegansk, nå finner du nemlig en ny serie med plantebaserte drikker i våre hyller.

Hele serien er økologisk produsert og kommer i smakene havredrikk, kokosdrikk, mandeldrikk, risdrikk, soyadrikk med kalsium og vanilje, og usøtet soyadrikk.

Havre, ris og usøtet soya vil være tilgjengelig i alle REMA 1000 sine butikker, resterende blir å finne i de største butikkene. Hør gjerne med din lokale Kjøpmann hvilket utvalg de kan tilby deg.

100 prosent plantebaserte drikker fra Naturli. Godt for deg, godt for miljøet.

Hubbard fra Solvinge bringer god dyrevelferd til folket

Nå kan vi endelig dele gladnyheten om at vi og Norsk Kylling har byttet til en friskere og mer aktiv kyllingrase hos alle sine bønder, noe som gjør god dyrevelferd tilgjengelig for folk flest. Kyllingene både lever lenger og vokser saktere, og vil tilbys til den lave prisen vi og Solvinge er kjent for.

De første Hubbardproduktene har allerede rullet ut i butikk, og består blant annet av et stort utvalg lår- og filetprodukter. Innen utgangen av 2018 vil alle produkter fra Solvinge være av rasen Hubbard. Se etter Hubbardmerket neste gang du handler.

Hubbard fra Solvinge bringer god dyrevelferd til folk flest.

Godbiter til helgekosen

Kundesuksessen palmeoljefrie påskeegg produsert i samarbeid med Nidar blir også å se i år, nå med en liten endring. Fyllet har blitt mykere! Dette gjør det enda enklere å nyte eggene med skje, og er en gledelig nyhet for deg som ønsker en mer miljøvennlig påske.

Vi følger opp høstens suksess med lakriskaramellene «Oro» og kommer nå med deilige sjokoladetrøfler til serien. Disse tar seg godt ut på serveringsfatet og gir en rik smaksopplevelse. Fra før finner du Oro lakris og sjokoladekuler i tre smaker i serien.

Nyt påsken med palmeoljefrie påskeegg fra Nidar og Oro sjokoladetrøfler.

Smaksbomber for den osteglade

Ost til frokost, ost til tapas eller nyt osten alene. Poenget er at ost er fantastisk, og nå kommer Kolonihagen med fire deilige nyheter du kan glede deg over til ostebordet.

Vesterhavsost er en nydelig fast ost med nøtteaktig smak som minner litt om Jarlsberg og Gryer, men med en behagelig saltkarakter ikke ulik en ung Parmesan. Osten er lagret i syv måneder og luftet med den friske Vesterhavsvinden som gir den sin karakteristiske smak. Nyt rause skiver med denne godbiten på brødskiva, eller nyt alene. Her kan vi love kjærlighet ved første smak!

I ostedisken finner du og en karakterrik og kremet blåmuggost. Den er håndlaget med kjærlighet og garanterer god smak for deg som er glad i smaksrik ost.

Til frokostbordet kan vi by på en ny gulost type Gouda. Den er mild og skorpefri, og noe hele familien garantert vil like.

Til sist kan du glede deg til Brie fra Normandie – en modnet og smaksrik hvitmuggost. Alle ostene er økologisk produsert og unike på smak på hver sin måte.

Fire deilige oster fra Kolonihagen til ostebordet.

Økologisk gris og tapasfavoritter

Nå finner du flere serveringsklare tapasfavoritter i våre butikker. Sammen med Lille Skinkefabrikk i Trondheim tilbyr vi nå et utvalg høykvalitets produkter med mye smak, laget med kjærlighet til håndverket.

De kommer i variantene ovnsbakte tomater, Oliven Picholine, Syltet Champignon, Sweet Peppers med Kremost, Fuet spansk salami, Artisjokk-hjerter, Chorizo og Oliven La Bella di Cerignola. Nå er det bare å by gjester på en smaksrik aften med noe godt i glasset!

I uke ni lanserer vi tre nye pølsevarianter av økologisk gris fra Kolonihagen. Her finner du røkt kjøttpølse, chilipølse og bratwurst. Råvarene kommer fra norske grisebønder som driver økologisk gårdsdrift, i samarbeid med Jens Eide.

Smakfulle pølser fra Kolonihagen, laget av økologiske griser.

Til frokostbordet

Alle har sitt favorittsmør. Har du ikke et fra før, får du et nå. I meierihylla finner du nemlig Kolonihagen smør med havsalt laget av økologisk fløte,  som passer til både brødskiva og matlaging.

Naturli kommer og med en melkefri smørbar som er 100 prosent plantebasert. Smørbaren er økologisk og laget med raps, kokos, shea og mandel, et godt alternativ for deg som ikke tåler laktose eller har et vegansk kosthold.

Er du en av de som helst nyter frokosten i en skål kan du glede deg til nok en nyhet fra Kolonihagen. Deilig, knasende, økologisk müsli blir nå å finne i alle våre butikker. Som en ekstra bonus bærer produktet nøkkelhullsmerket.

Smør med havsalt fra Kolonihagen og plantebasert smør fra Naturli.

Flere spennende produkter blir å se utover året, og vi håper du finner én, to eller kanskje til og med tre favoritter til kjøkkenskapet ditt! Alle produktene over selges kun hos REMA 1000.