Det er mange som kan glede seg over nyhetene som nå har rullet inn i REMA 1000 sine hyller. Både deg som er på utkikk etter veganske alternativer, er hundeeier, småbarnsforelder, deg som ser frem til helg og du som er ute etter noe på farten vil snart finne en ny favoritt.

Her ser du et lite utvalg av nyhetene som nå har landet i våre butikkhyller. Vi har både små og store butikker over hele landet, og utvalget vil variere. Ta kontakt med din lokale Kjøpmann for å se hvilke produkter de tilbyr.

Gled deg til helg

Helga er til for å unne seg det lille ekstra, og her er nyhetene du bør prøve.

I isdisken finner du nå et utvalg fra populære Ben & Jerry´s! Velg mellom det veganske alternativet chocolate fudge brownie, folkefavoritten cookie dough eller karamell sutra. Førstnevnte finner du i de mellomstore og største REMA-butikkene, mens de to siste finnes i alle butikker.

Er du mer glad i litt sprøere snacks kan Bondens Beste Potetchips by på tre nye smaker – Cheddar & løk, mild chili og smak av rømme eller Smak av ramsløk. Du vil også finne to nye dipper – Klassisk og Chili & lime.

Har du noen gang prøvd kombinasjonen sjokolade og potetgull? Nå trenger du ikke lenger handle to ulike produkter, for Sørlandschips kommer med sin aller første sjokolade med knasende Sørlandschips inni!

Enkel middag

Nå er det på tide å dypdykke ned i frysedisken, for Peppes Pizza lanserer nå frossenpizza som smaker sånn Peppes skal. Pizzaene kommer i tre ulike smaker: Triple meat, Downtown pepperoni og Chicago green, hvor sistnevnte er en smaksfest til alle vegetarganer der ute.

Vi anbefaler samtidig å holde av fredagskvelden, Grandiosa har samtidig valgt å kombinere nordmenns to favoritter: Taco og pizza i ett! Grandiosa Taco Fiesta finner du i alle våre butikker.

Pølseelskerne kan glede seg over nyheten toppskårede pølsebrød fra Hatting. De toppskårede pølsebrødene står godt på tallerken og hindrer at pølsa faller til side, så du har hendene fri til å oppdatere pølsebloggen så mange ganger du vil.

Plantebasert mat

Sunniva kommer nå med en helt ny serie som henter råvarer fra naturen: Gryr! Du finner fire gryende nyheter i REMA-hylla: Havredrikk naturell, Havredrikk fyldig, Til matlaging som alternativ til matfløte og havre iskaffe med smak av vanilje. Les mer om Gryserien og plantebasert kost her.

Godbit til de firbeinte

Vetivo utvider familietreet, og kommer med nyheten Premium Hundesnack – et tyggebein av 100% okse. Ikke bare er det god snacks for hunden din, den gjør også godt for tannhygienen og passer alle hunderaser. Se hele Vetivo-serien her.

Sensitiv oppvask i miljøvennlig flaske

Stadig flere produsenter har miljøet i bakhodet når de utvikler produkter. Vi er en av dem. Oppvaskmiddelet fra REMA 1000 kommer i emballasje av resirkulert plast, noe som bidrar til god utnyttelse av allerede produsert materiale, samtidig som det reduserer produksjon av ny.

Produktet er svanemekret, astma- og allergimerket og inneholder kun veganske ingredienser. Det er med andre ord bare å brette opp ermene og finne frem oppvaskhanskene!

Til de minste

Nå får du økologisk yoghurt i klemmepose fra serien LevVel. Yoghurten kommer i to forskjellige smaker: frukt og bær og tropisk frukt, og inneholder både havre og bygg. Et praktisk mellommåltid på farten, i stellebagen eller til hjemmekosen.

Ny proteinserie fra BodyLab

Du trenger ikke lenger vente på treige nettleveranser for å få i deg nok protein. Nå finner du både proteinbarer, proteinpulver og pannekake- og vaffelmiks fra BodyLab i din lokale REMA 1000-butikk.

Barene kommer i smakene Insanely Chrunchy cookies & white chocolate, Ridiculously tasty cashew nut & caramel og Madly Delicious hazelnut & chocolate. Ultimate Chocolate er navnet på proteinpulveret, som inneholder alle essensielle aminosyrer og høyt innhold av protein.

Pannekake- og vaffelmiksen inneholder lite sukker og skal kun tilsettes vann. Vipps, så har du lune, sprø vaffler eller pannekaker til frokost!

Drikk noe nytt

Favoritten Clipper te kommer med nye smaker: Organic Summer Berry Black tea og Organic Wild Berry Infusion. Teen er både økologisk og fairtrade-merket og fås i utvalgte REMA 1000-butikker.

Er du mer en kaffeelsker kan du glede deg over at Kolonihagen kommer med gode, hele kaffebønner fra et av verdens fremste kaffeland – Etiopia. I tillegg til at kaffen er økologisk går 2 kroner av hver kjøpte pose til arbeiderne. Dette blir det fjerde tilskuddet av hele bønner fra Kolonihagen i våre butikker.

Kolonihagen klinker til med enda to nye produkter, som er både håndlagde og naturlige. Til helgen kan du teste både Ingefærøl og Indian Tonic, som begge er uten alkohol. Ingefærølen har høyt innhold av og sting fra ferskrevet ingefær, sitrus og lavt sukkerinnhold, mens Indian Tonic er laget av naturlig kinin og bitterstoff fra kinabark, økologisk sitrus og krystallklart vann.

De populære smoothiene fra Bendit både smaker godt, og er en enkel måte å få i seg nok frukt og grønt. Du finner nå en ny smak av granateple og solbær, kun hos REMA 1000.

Hold deg frisk i vinter med brusetabletter

Norske vintre er lange, kalde og byr ofte på rennende neser og dårlig form. For å gjøre det enklere for deg å holde deg frisk, har vi tatt inn kosttilskudd i brustablettform. Du finner den i to varianter: Stay Sharp og Immune Aid. Blandes enkelt i et glass med vann.