Is og crunch til helgekosen

Vinteren er på hell og mange av oss finner veien til is-disken når våren og sommeren melder sin ankomst. Derfor har REMA 1000 en rekke spennende nyheter i is-disken. En ny variant av Norges favoritt-is Kræsj Pink kommer nå med ny farge og smak. Nykommeren har fått det sjarmerende navnet Kræsj Green.

Mange har latt seg forføre av Royal Trippel Magi på pinne. Nå kommer den endelig på boks. Får du gjester er du sikret magi hvis du serverer denne isen. Dessuten vender den deilige fløteisen, Ekselence Dobbel Kokos, endelig tilbake til is-disken hos REMA 1000.

I potetgullhylla er det også duket for salte og crunchy nyheter. Fremover vil man finne R-seriens nye karamelliserte cashewnøtter med et hint av havsalt. R-serien kan også friste med nykommeren Peanøtter med sjokoladetrekk og havsalt.

Se flere produktnyheter fra R-serien her. 

Våre venner på Sørlandet har også hostet opp en særdeles spennende ny vri som man nå vil finne hos REMA 1000. Sørlandschips kommer nå med smak av brunet smør og hvitløk. Det skal bli vanskelig å holde fingrene unna den.

Brusende nyheter

Fremover vil det det også boble over av nye brusprodukter og energidrikker hos REMA 1000. Nevnes kan blant annet nittitallsklassikeren Urge som nå blir å finne på boks. Dessuten kan alle Pepsi Max-elskere glede seg over å finne en ny variant med smak av mango hos REMA 1000.

For alle som foretrekker Farris Bris er det gode nyheter at denne favoritten blir å finne i en ny vri. Nemlig med smak av deilig ananas og dragefrukt.

Nå kan man også finne sukkerfri Monster med helt ny smak og Red Bull klinker til med nyheten Red Bull green edition dragefrukt.

Middagsretter fra hele verden

Nordmenn elsker pizza, og dermed utvider REMA 1000 nå sitt store pizzautvalg. Nykommeren i R-serien Pizza Nduja smelter på tungen og sikrer smaken av Italia. En annen spennende nyhet i pizzadisken er BBQ Meat Feast Pizza.

Men det er ikke bare pizza vi nordmenn setter høyt fra det italienske kjøkken. Derfor lanserer REMA 1000 nå også en etterspurt, smakfull og lettvinn middagsrett, nemlig lasagne bolognese. Hold deg fast, den er serveringsklar på tolv kjappe minutter. Det passer greit på de mest hektiske dagene, eller på dager hvor det rett og slett ikke frister å legge alt for mye tid og sjel i tilberedning av middagen.

Når vi først er inne på gode smaker fra andre verdenshjørner. Nå kan du også glede deg over REMA 1000s helt egen Tikka Masala-kit. Kit-konseptet gjør det enkelt å handle inn og tilberede hele Norges favorittrett fra India.

På hjemmebane minner Arne Brimi oss på våre egne mattradisjoner. På REMA 1000 får du nå Brimis fyldige betasuppe fra Fjordland. Så norskt, så enkelt – og så innmari godt.

Søte og gode frokostfavoritter

Frokost må man ha, eller? Uansett om du er et frokostmenneske, eller ei, har REMA 1000 et bredt utvalg frokostprodukter. Nå ankommer også en rekke fristende nyheter som kommer til å vekke appetitten til både stor og små.

Er du typen som liker noe søtt på skiva? Nå kommer et nytt sjokoladeprodukt fra Freia i hyllene. Sjokonøtt vil falle i smak blant de yngste, men også blant voksne som liker å unne seg noe godt på skiva en gang iblant.

Synnøve smøremyk spesial gjør også sitt inntog hos REMA 1000 i disse dager. Og endelig kommer en yoghurt-variant som lenge har vært etterspurt av REMA 1000s kunder. Skyr mini med smak av jordbær og vanilje kommer endelig som multipack, og sikrer med det yoghurt til hele familien.

En god kopp kaffe hører også med om morgenen. Nå kommer verdens største kaffemerke, Nescafé, med ny kapselserie med forskjellige smaker.