I september og oktober fylles butikkhyllene med flere spennende nyheter, både for deg som ønsker å spise mer plantebasert, er på utkikk etter raske middagsløsninger eller vil prøve noe nytt til lørdagskosen.

Kanskje du finner en ny favoritt blant nyhetene under?

Middag på 1-2-3

Hverdagen kan være travel, noe som betyr mindre tid til matlaging. For at du fortsatt skal kunne unne deg god mat på disse dagene, finner du nå fem nye ferdiggretter under serien Raskt&Enkelt. Plukk deg din favorittsmak, og tilsett den kilden til karbohydrater du liker best – være seg om det er ris, pasta eller poteter. Så enkelt!

Pakningene egner seg som middag til to personer. Velg mellom Biff Stroganoff, Lam Tandoori, Lammegryte, Kylling Tikka og Kylling Chop Suey. Biff og lammerettene får du til fast, lav pris kr. 89 og kyllingrettene til kr. 69.

Til de dagene du lager mat fra bunnen og kun trenger litt hjelp med sausen, finner du to nyheter fra Stange Kylling: Kremet Provencesaus og Karrisaus med kokos og eple, begge til kr. 29.

Denne nyheten vet vi mange har etterspurt – Grandiosa Mandagspizza! Nå kan du kombinere favorittpizzaen din med ønsket om å spise mer plantebasert på #grønnmandag. Mandagspizzaen er toppet med cherrytomat, brokkoli og tre oster.

Grønne favoritter

Det å spise mer plantebasert mat er noe av det enkleste du kan gjøre for å redusere klimafotavtrykket ditt. For å gjøre det enda enklere for deg lanserer REMA 1000 flere grønne nyheter du kan teste denne høsten.

Kolonihagen Kogurt er et vegansk og laktosefritt alternativ til deg som elsker yoghurt. Yoghurtalternativene egner seg like godt til matlaging og baking, som tilskudd til frokostblanding og smoothie. Velg mellom smakene Kogurt Vanilje, Kogurt Naturell og Kogurt Mango og Pasjonsfruk. Produktene er selvsagt økologiske og finnes i et utvalg REMA 1000-butikker.

I hermetikkhylla finner du to nye økologiske varianter under merkevaren REMA 1000. Økologiske hvite bønner i lake og Økologisk bønnemiks i lake. Bønner inneholder flere viktige næringsstoffer, og er en god kilde til protein.

For de som har savnet et godt påleggsalternativ kan dere glede dere til å prøve Vita Hjertego Grønnsakspostei. Posteien er laget med kikerter, gulrot og brokkoli, og er helt uten kjøtt. Posteien finner du i et utvalg REMA 1000-butikker.

Enkle supper

Kjølige dager og varmende suppe hører sammen. Nå finner du Helt Ferdig, fire spiseklare supper i beger hos REMA 1000. Velg mellom Chunky Marokkansk kikertsuppe, Spicy Thaisuppe, Kremet Gulrotsuppe og Fyldig Tomatsuppe. Alle kommer i enkle forpakninger på 375g, til kr. 29 per stykk. Klarer du ikke å velge? Benytt deg av kampanjen to fro 50,-.

Samtidig lanserer vi to nye supper i den bestselgende Middag til under 100-lappen-serien. Gled deg til Grønnsakssuppe og Tomatsuppe! Begge får du til fast, lav pris kr. 39,- for en kilo, og egner seg godt som glutenfrie alternativer.

Økologisk middag til barn

Også de yngste i familien kan glede seg over høstens nyheter. I samarbeid med produsenten Lovemade, lanserer vi hele fem ferdige middager til baby under den kjente merkevaren Lev Vel. Alle produktene er laget med økologiske råvarer, og er fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og uten tilsatt salt eller sukker.

Alle produktene er tilpasset med milde, gode smaker, slik at barnet får en fin introduksjon til middagsmat. La barnet smake på Ris og Kylling med Karri, Lasagne, Pasta Bolognese, Perlebyggryte med gulrot og Pasta med Grønnsaker. Les mer om serien her.

Premium kattemat

Etter suksessen med VETIVO hundemat, premium hundefôr utviklet i samarbeid med veterinærer og ernæringseksperter, har mange katteeiere etterspurt noe tilsvarende hos sin nærbutikk. Nå er dagen inne, og katten din kan glede seg over samme, gode kvalitet med kattemat fra VETIVO!

Tørrfôr i smakene laks eller kylling lanseres. Fra før finner du to varianter med kattesnack i samme serie.

Enklere å spise fisk

De aller fleste har godt av å spise mer fisk, noe som kan være lettere sagt enn gjort for mange. For å gjøre det enklere for familien finner du nå hele seks deilige fiskenyheter hos REMA 1000.

I kjøledisken finner du Hjertefiskekaker og KRISPI Fiskenuggets fra Fiskeriet. Sistnevnte kommer i ferdig aluminiumsskål og kan settes rett i ovnen.

Tar du et dypdykk i frysedisken finner du og en rekke nye favoritter. KRISPI panerte fiskefileter med smak av hvitløk eller chili, Bestemors Grateng med Torsk og Makaroni, KRISPI fiskepinner av filet med hele 64% fisk og KRISPI panerte fiskefileter i familiepakke. Alle de panerte nyhetene er laget med hele fiskefiléter, og egner seg godt sammen med for eksempel båtpoteter, ertestuing eller pasta.

Søtt og salt

Lørdagsgodtet ble akkurat litt bedre, spesielt hvis du er glad i ostepop og lakris. Schprø er en helt ny variant som kombinerer maissnacks og sjokoladetrekk – knasende godt! Kombiner denne med den nye ORO lakriskuler med karamell og havsalt, så har du en komplett helg i vente.

Dersom du er mer glad i salt snacks kan du glede deg over nok et medlem i Bondens Beste-familien. Havsalt og pepper kombinerer det beste fra to verdener, som du kan nyte til fast, lav pris kr. 20.

Til frokostbordet

Vita hjertego kommer nå med tre nye påleggssalater, med opptil 51 prosent mindre fett; Italiensk salat, Rødbetesalat og Rekesalat. De er laget med Hjertego’ lettmajones slik at du kan fortsette å nyte favorittpålegget litt oftere.

 

Til kaffeelskerne finner du tre nye kaffekapsler fra Kjeldsberg; Cappucino og Americano, som begge er kompatible med kaffemaskiner fra Dolce Gusto. I tillegg lanseres en egen Senseo-variant til Senseo kaffemaskin.

Nøttegården

Denne høsten samler vi alle REMA 1000 sine egne nøtteprodukter under nytt design, Nøttegården, samtidig som vi lanserer to nye smaker. Bestselgerne Peanøtter med Spicy Jalapeño, Peanøtter og Mandler med Pepper og Balsamico og Mandler og Cashewnøtter med tranebær og kaffebønner består. I tillegg finner du honningrøstende peanøtter, mandler og sjokolade i nøttehyllene!

Nøttemiks Naturell og Tørrøstede Cashewnøtter uten salt finner du og i nytt, lekkert design.

Solvinge med nytt design

I løpet av sommeren og høsten 2019 kommer alle de anerkjente kyllingproduktene fra Solvinge i nytt design. Produktene lages fortsatt med rasen Hubbard, som er bedre egnet for å sikre god dyrevelferd for kyllingen, enn rasen som normalt produseres i Norge. Fordi vi tror at en kylling som har det bedre smaker bedre.

Den nye emballasjen tilbyr enklere åpne- og lukkeløsninger, samt en rekke rett i ovnen-varianter.