Smakfulle middagsretter

Nå kommer flere spennende nyheter for deg som trenger ny inspirasjon til middagsbordet.

I serien Middag under 100-lappen kan du finne flere smakfulle nykommere. Mange av oss er veldig glad i smaken av sweet chili, derfor finner du nå både Kjøttboller og Svinestrimler i Sweet Chilli i butikkhyllene.

Norske helsemyndigheter anbefaler at man har to til tre fiskemiddager i uken. REMA 1000 gjør det lettere for deg å klare dette. Blant nye produkter finner man flere fristende varianter. Slik som Sandefjordsmør og Laks, Tomatsaus og Torsk og Kremet løksaus og Sei fra Fiskeriet. I REMA 1000s egen R-serie, med god kvalitet til lavere pris, finner du også en Fiskegrateng som garantert vil falle i smak hos både store og små.

Til hektiske dager lanseres en helt ny BaRe-serie med navnet panneklar. En middagsrett som tilberedes i rekordfart, og som sikrer deg crispe grønnsaker på tallerkenen. Ikke nok med det, panneklar er også en rett i serien Middag til under 100-lappen. Panneklar kommer i flere spennende varianter med smaker fra tre kontinenter: Panneklar Tex Mex, Indisk masala og Italiensk podmodoro.

Når vi først snakker om spennende smaker fra det store utland, da kan du glede deg til å smake REMA 1000s helt eget Tikka Masala-kit, som smaker like godt til hverdag som til fest.

Kundene har lenge ønsket seg familiefavoritten Lasagne Bolognese og finner den endelig i butikkhyllene. Midt i blinken på dager hvor klokka tikker litt for fort, og middagen rett og slett må lage seg selv i ovnen. Dessuten kan vi vel være enige om at lasagne alltid en sikker vinner?

Frokostfavoritter

Så var det frokosten. Dagens viktigste måltid for noen, dagens kjedeligste for andre. Med våre nye frokostprodukter skal vi uansett gjøre vårt for å sikre noe for enhver smak.

Makrell i tomat har lange tradisjoner i norske butikkhyller. Elsket av mange, men ikke av alle. Snart kommer en splitter ny makrellvariant som muligens vil gjøre at enda flere åpner opp øynene for dette næringsrike fiskepålegget. King Oscar kommer nemlig med grovrevet Makrell i chili. Samtidig lanseres et eget makrellpålegg fra King Oscar helt uten sukker.

Til frokostbordet lanseres nå også et nytt plantebasert og nøkkelhullmerket Bordmargarin og Mesterbakeren kommer med en rekke spennende brødnyheter som passer både til hverdag og helg; Gourmetbrød, spirebrød og nøkkelhullsmerket landbrød.

Helgekosen

Når du endelig kommer til helgen har REMA 1000 et samlebånd av søte, salte og smakfulle godbiter. Til helgemenyen kan du blant annet velge mellom to helt nye pizzaer fra R-serien. Italienske, steinovnsbakte Pizza Njuda og BBQ Meat Feast med ostefylt crust. I utvalgte butikker kan du også få tak i ferdige pizzabunner med saus så du enkelt kan fylle med dine egne favoritter.

På godterifronten kan du også finne flere nyheter til en god pris, R-serien kommer nemlig med egne godteblandinger. Her er det garantert en pose for enhver smak – Vingummi Mix, Sur Mix eller Favoritt Mix.

Et annet stalltips til helgekosen er nykommeren Karamelliserte cashewnøtter med hint av salt. Blir ikke posen tom lørdag kveld, kan du ta med deg resten som snacks på søndagstur.

Skal du toppe helgen med en kake? Da er Gulrotkaken fra God Bakst en sikker vinner.

Kolonihagen – en kopp med god samvittighet

Til alle te-elskere der ute kommer Kolonihagen med en ny smaksatt og bærekraftig te-serie. Her finner du flere ulike varianter og smaker, som Hvit te med smak av bær eller Chai-te. Når du velger Kolonihagen, velger du økologiske produkter produsert i tråd med naturen.

Foretrekker du heller en deilig kopp med kakao, da kan du også se etter Kolonihagens Sjokoladedråper – helt ekte sjokolade som smelter i varm melk. Perfekt å servere gjester, eller i termosen på tur.