Dette inneholder babypakken

I babypakken fra REMA 1000 finner du trygge og gode produkter for de aller minste – slik at du kan tenke litt mindre og kose litt mer.

REMA 1000 ønsker å gi alle nybakte foreldre en god start på småbarnslivet. I babypakken får dere trygge, gode produkter for de aller minste. Helt gratis!

Dette er innholdet i babypakken:

Bleier (størrelse 2)

Lev Vel bleier fra REMA 1000 har en superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør at de føles ekstra tørre, lette og behagelige. Den lette vekten gir babyen bedre komfort og bevegelighet. Bleiene er Svanemerket og Astma- og allergimerket.

4353371_Bleier-Mini-str-2_28-stk_RDI_1

Tørre stellekluter

Lev Vel tørre stellekluter kan fuktes i olje eller vann og benyttes ved bleieskift eller rengjøring av kropp og ansikt.

Torre-Stellekluter

Badesåpe

Lev Vel badesåpe inneholder glyserin som gir fukt til huden, og kan derfor brukes daglig. Uten palmeolje. Uten parfyme. Svanemerket og Astma- og allergimerket.

Badesåpe

Våtservietter 25 pakning

Lev Vel våtservietter av ren viskose egner seg godt til sart babyhud. Liten pakke er praktisk når du er på farten. Uten palmeolje. Svanemerket og Astma- og allergimerket.

4367009_Vatservietter_25-pk_RDI

Smokk

MAM Original 0-6 mnd smokk. Bestselger fra MAM med sugedel i silkemyk silikon som er anatomisk tilpasset gommens og tennenes utvikling. Smokken er skånsom mot barnets hud takket være store luftehull og ruglete innside.

smokk

 

Body

Bomullsbody med påskriften «Familiens midtpunkt».

Body

Overraskelse

En hemmelig overraskelse!

Levvel Bonusboks

Del artikkel