Nå bugner butikkene våre av spennende nyheter, både til grillen og ellers til å nyte i hverdagen. Her ser du et utvalg nyheter fra din nærmeste REMA 1000-butikk. Gjør hjemmetiden enda bedre med nye favoritter på bordet!

Fyr opp grillen

Noen av årets viktigste nyheter er nye og spennende smaker til grillen. I år lanserer vi vår egen serie med grillmat inspirert fra det asiatiske kjøkken, bestående av koteletter, biff, grillspyd, spareribs, kylling, grillribbe, burger og pølser. I tillegg finner du 8 nye sauser og marinader til grillmaten, til kun 10 kroner per stykk.

Hva med å prøve Yakinuki pork chops eller Hibachi skewers til middag? Her er det mange nye produkter å teste, så det er bare å fyre opp grillen!

Til manges glede blir flere produkter med får og lam også å finne. Sammen med Gilde lanserer vi Kebab-burger av får, Krydret og skivet lammelår, Krydret lammekoteletter, i tillegg utvider vi tilgangen på Fårefilet, både marinert og naturell.

Det er ikke til å legge skjul på at vi kan bli enda flinkere til å få i oss fisk. Fisk er både sunt, enkelt og godt, og er perfekt egnet som grillmat Med disse rett på grillen-nyhetene er middagen klar på null komma niks. Prøv Laksefilet med hvitløk og urter, Ørretfilet eller ovnsbakt laks med pesto.

Er du mer interessert i småretter og snacks, kan du teste Scampi med hvitløkssmør, asiatiske vårruller eller fritert scampi. De fleste nyhetene kommer i aluminiumsskåler som kan legges rett på grillen og passer godt som forrett.

Pølser er en favoritt nok et år, og nå kommer det flere valgmuligheter i kjøledisken. Prøv BBQ chorizo, Spicy cheese chunky pølse, Cabanossy pølser eller to kyllingnyheter: Stange pølse av and og kylling og Stange spansk krydderpølse.

Les også: Våre beste grilloppskrifter

Til middag

Er du blant de med hektiske hverdager, har vi flere raske løsninger på lur. Spar tid med 6 nyheter i serien Helt Ferdig: Teriyaki nudler med kylling, Sweet&Sour nudler med kylling, Kylling Satay, Red Curry, Yellow Curry og Kylling Chop Suey.

Denne våren har Middag til under 100-lappen slått seg sammen med Fjordland, og lanserer to tradisjonelle nyheter: Kjøttkaker i brun saus og Kjøttkaker i fløtesaus. Begge middagene egner seg for 2-3 personer og koster 69,- per stykk. Du tilsetter enkelt ønsket tilbehør selv, som poteter og grønnsaker.

Lite slår hjemmelaget pizza en lørdagskveld. Sikre deg en luftig og knallgod deig ved å bruke nyheten Kolonihagen pizzamel Tipo 00. Melet er økologisk produsert og av premium kvalitet.

Alt blir bedre med bacon, er det noen som sier. Nå kan du nyte bacon litt oftere: Nyheten Go’ og mager Bacon fra Gilde inneholder 70% mindre fett og kan nytes både til frokost eller middag når du vil.

Den pizzaglade har og mye nytt å glede seg til. Big One lanserer fem nyheter; Loaded Pepperoni, Fully Packed Cheese, All Time Favorite Classic, Next Level Meatlover og Hot & Crunchy Mexican.

Til lørdagskosen

Gjør forberedelsene til årets nasjonaldag litt enklere i år, med ferdig Piano Pavlovakrem fra TINE.

Siden sommeren blir litt annerledes i år, er det enda viktigere å sette pris på de små hverdagsgledene. Is er for mange en slik. Kolonihagen lanserer fire nye smaker du kan nyte hele sommeren. Prøv Sjokoladeis med Brownie, Gulrot- og Appelsinsorbet, Salt karamell-is med pecan eller Vaniljeis med sjokoladebiter. Alle er økologisk produsert og er laget med den samme premium kvaliteten Kolonihagen er kjent for.

I isdisken finner du og en sunnere nyhet, nemlig Diplom-is Fun Light uten til satt sukker. I esken finner du 10 ispinner i smakene Green Breeze og Pink Fusion.

Ikke glem sjokolade til helga! Prøv nyheten Mjølkeruta med sjokoladelinser. REMA 1000s egen sjokoladeserie i samarbeid med Hval sjokolade – lokalt produsert i sommerbyen Sandefjord på Østlandet.

Lyst på chips, men orker ikke en hel pose? Da er det veldig beleilig at Bondens potetgull fra Sørlandschips kommer med sine bestselgere i porsjonsposer. For kun kr. 15 kan du nyte Himalaya salt og Havsalt & pepper i perfekt mengde akkurat når du vil.

Denne godsaken kan du nyte både hverdag og helg. Nå finner du nemlig et proteinrikt alternativ til sjokoladepålegg; Proteinella Hasselnøtt og Sjokopålegg.

Spis mer grønt

De fleste av oss har godt av å spise mer frukt, grønnsaker og plantebasert mat. REMA 1000 lanserer enda flere nyheter for deg som vil spise mer grønt.

Nå finner du to nyheter fra Hälsans Kök, Incredible sausage og Incredible chorizo, samt en burgernyhet fra Naturli’ i våre butikker. Er du mer glad i den tradisjonelle pølsa, kan du teste grillpølser fra serien Go’ Vegan.

I grønnsakshylla finner du Fløtepoteter og Urtekrydrede mandelpoteter ferdig pakket i aluminiumsform og klare for grillen. Server sammen med ønsket protein, nyhetene Grillgrønnsaker, Linsesalat eller en av våre mange Ferdige Preppa salater, så har du en sunn og god middag klar.

Ok, denne nyheten vet vi mange har gledet seg til. REMA 1000 gjør det enklere å ta mer bærekraftige valg på butikken, og tilbyr nå Veggio gjenbruksnett til frukt og grønnsaker. Gjenbruksnettene kan bestilles inn i alle våre butikker.

Godt å drikke

Kjøl deg ned i sommer med nye forfriskninger. Grans lanserer bestselgerene Grans Cola X og Taffel naturell på boks. Perfekt når du vil ha noe leskende på farta.

Nå kan du teste trenden kald te – Clipper Cold Infusion lanserer tre smaker kun i REMA 1000 sine butikker. Produktene inneholder smakfulle teposer som trekkes og nytes kalde, og finnes i smakene Lemon Ginger & Turmeric, Mint & Citrus og Blackcurrant & Echinacea.

Til kaffeelskeren finner du nå Friele Slow Roast i våre butikker. Kaffen er saktere brent for å gi en rund og delikat smak. Velg mellom mørk- og mellombrent. Til helgefrokosten finner du en plantebasert nyhet fra Nescafé Gold: Almond Latte i utvalgte butikker.

Fri For-produkter

Vi relanserer vår egen serie med glutenfrie og laktosefrie produkter. Si hallo til «Goodly»! Goodly er en serie produkter for deg som må eller vil velge litt annerledes, med smakfulle produkter laget av nøye utvalgte råvarer. Goodly glutenfri pizza og en Goodly glutenfri pasta er først ut. Fremover blir flere produkter å finne i serien.

Brød og bakevarer

Nå finner du familiefavoritten polarbrød med havre i 5-pakning! Perfekt å ha med seg på farten eller når du skal nyte lunsj alene. Trenden Libanesiske brød blir og å finne i REMA 1000 sine butikker fremover.

For den som er glad i søtt kommer Mesterbakeren med tre bollenyheter: Bollekongen i variantene Hveteboller, Rosinboller og Sjokoladeboller. Bollene er bakt med fermentert hvetemel for bedre smak, holdbarhet og kvalitet, og inneholder fire ferske boller per pakke.