Høst betyr nyhetsslipp i butikkene våre, og akkurat nå bugner det av spennende produkter. Kanskje finner du en ny favoritt?

Verdensnyhet i frysedisken

Kolonihagen lanserer denne høsten økologiske og glutenfrie rundstykker. Produktet Sprøtint kommer i to nye varianter, glutenfritt havrerundstykke med eple, og glutenfritt havrerundstykke med hampfrø.

Nesten to år har produsenten brukt på å knekke koden for et fullgodt glutenfritt produkt. Resultatet er et økologisk, glutenfritt rundstykke med høyt fiberinnhold og knallgod smak! Rundstykkene kan enten stekes noen minutter i ovnen, eller få lov til å tine på kjøkkenbenken i en time. De har herlig, sprø skorpe, saftig kjerne og deilig smak.

Kolonihagen havrestykker tiner du enkelt på benken eller matpakka i 60 minutter.

Kjempesuksessen Kolonihagen Sparkling fortsetter! Sparkling-familien utvides med to digge, nye smaker: rabarbra og appelsin/sitron. Inspirasjonen bak sparklingserien er franske og italienske limonader; leskende drikker med forfriskende smaker. Det aller beste er at drikken kun består av naturlige ingredienser.

Gled deg til to nye smaker av de populære økologiske brusene fra Kolonihagen; rabarbra og appelsin og sitron.

Mange spennende nyheter til middagsbordet

Fra Fiskeriet kommer tre velsmakende middagsnyheter. For barnefamilien vil sannsynligvis laks med kremet pesto være midt i blinken. Pestoen er i tillegg laget uten pinjekjerner, og er dermed allergivennlig. Torsk med pepperglaze er den andre nyheten du finner i fiskedisken denne høsten. Perfekt for deg som liker litt spicy smak.

Fiskeburger er ypperlig som snack i matpakken, enkel turmat på bålet, eller som middagsmat til både små og store. Nå kommer en ny smaksvariant med ost og bacon som nok spesielt vil slå godt an hos familiens yngste medlemmer.

Fra Nordfjord kommer nuggets av svin. Server som kosemat med en deilig dipp, eller som middagsmat, med frisk salat og båtpoteter.

Smaksfest i kjøledisken

På yoghurtfronten finner du en rekke velkjente produkter i nye smaksvarianter. Q-meieriene lanserer Skyr med smak av fersken og pasjonsfrukt. Tine kommer med den klassiske 4-packen med mango/kokos-smak. I tillegg vil du finne Go Morgen-yoghurt i praktiske klemmeposer – perfekt til matboksen. Her kan du velge mellom smakene skogsbær og mango/banan.

Enkelt på farta: gresk yoghurt med smak av crema catalana fra Synnøve Finden og Skyr med smak av fersken og pasjon fra Q-meieriene.

Også merkevaren YT fra Tine kommer med et nytt produkt; 430 gram proteinyoghurt i smakene vanilje eller pasjonsfrukt.

Synnøve Finden holder fast ved suksessen gresk yoghurt i porsjonspakninger, og nå kan du få den populære yoghurten med agave og granola, eller varianten gresk gourmet med smak av desserten crema catalana.

Testvinner i brødhylla

Nyheten Grovt & Godt fra Mesterbakeren er runde matpakkebrød med mindre sukker og høyere fiberinnhold. Det gjør matpakken – og de populære brødene – litt sunnere.

Nyhet fra Mesterbakeren, runde brød

Prøv nyheten runde matpakkebrød fra Mesterbakeren – et sunnere alternativ i hverdagen. Bilde: Mesterbakeren.

Godsaker til helgekosen

Fra Stange kommer et etterlengtet gjensyn med Crispy Duck. Produktet blir nå å finne i frysedisken. Den asiatiske klassikeren kan oppfattes som tidkrevende og vanskelig å lage selv, derfor har Stange gjort jobben for deg!

Pakken inneholder and, pannekaker og hoisin-saus. Det betyr at det eneste du trenger å tilsette er agurk og vårløk. Perfekt måte å imponere gjestene på i høst!

Et annet nytt produkt fra Stange er bearnaisesaus. Stange har med sin kunnskap og kokkekompetanse utviklet en Bearnaisesaus av høy kvalitet som vi i REMA 1000 har gleden av å tilby kundene våre. Sausen er ferdig til bruk, og skal kun varmes i vannbad. På få minutter løfter du middagen til nye høyder! Bearnaisesausen passer perfekt til biff, men også til kylling og laks.

Crispy duck fra Stange er tilbake, sammen med ferdig bearnaise-saus og laksefilet med pesto fra Fiskeriet.

Skal du ta helgekosen til neste nivå, kan du nå få tak i indre- og ytrefilet av Reinsdyr hos REMA 1000. Produktene kommer fra kvalitetsbevisste Kolonihagen og du finner dem i frysedisken.

Søtsaker hører også helgen til, og kanskje finner du en ny favoritt i hyllene i høst? Den populære safarikjeksen fra Orkla kommer i en ny smak– sjokovanilje! I tillegg slipper Freia en storplate med smak av japp, riskrisp og havsalt. Nidar kommer med storplaten Nidar favoritter gul, som smaker deilig av blant annet smørbukk-karamell.

Mange av høstens nyheter finnes i de fleste REMA 1000-butikker, men utvalget kan variere noe fra butikk til butikk.