Hos Stange er kvalitet i fokus i hele produksjonen. Langsom vekst, vegetabilsk fòr bestående av mais, havre og hvete samt god plass til å bruse med fjærene gir kylling av ypperste klasse. Det er ikke rart at seks av Stange sine produkter ble premiert under NM i kjøttprodukter arrangert av Kjøtt-og fjørfebransjens landsforbund. REMA 1000 kan stolt tilby Norges beste kjøttprodukter!
Les mer om konkurransen og alle resultater.
Høykvalitetsproduktene fra Stange er fri for gluten og laktose, og det har vært fokus på saltreduksjonen i utviklingen. Mange andre kryddere gir god smak i de narasinfrie kyllingproduktene.

Dill og Sitronkrydret lårfilet ca500g Stange GULLFUGL: Dill og sitronkrydret lårfilet fra Stange er et  lettere alternativ til fet grillmat og passer perfekt til en frisk salat. 
Stange tastychickenWING IT: Bufffalo Wings passer perfekt både som “vente mat” og snacks. Kjøp med en deilig dip fra vårt dip-utvalg, eller lag den selv:


Provance Kyllingpølse Stange - KopiGLUTENFRIE KYLLINGPØLSER: De smaksrike pølsene fra Stange vant sølv i NM for kjøttprodukter. Kan nytes av både gluten- og laktoseintolerante.


4049839 Lår av landkylling BBQ GRILL STANGE GÅRDSPRODUKTER ASSAFTIG MIDDAG: BBQ-krydret kyllinglår av landkylling ble premiert med bronse i sin kategori. Kyllinglår tar litt tid på grillen, men til gjengjeld så gir det et veldig saftig og smaksrikt måltid.
Stange Spicy kyllingklubber Stange Dummy med medalje - KopiDIP IT: Kyllingklubber er en perfekt tapasrett, eller forrett til grillmiddagen. Pass på å ha nok dipp!

Og ikke glem tilbehøret:

Nå finner du økologisk hel landkylling, kyllinglår og kyllingfilet fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet .