Dette er seks av Norges beste kjøttprodukter

Kvalitetsprodukter fra Stange tok seks medaljer under NM i kjøttprodukter.

Hos Stange er kvalitet i fokus i hele produksjonen. Langsom vekst, vegetabilsk fòr bestående av mais, havre og hvete samt god plass til å bruse med fjærene gir kylling av ypperste klasse. Det er ikke rart at seks av Stange sine produkter ble premiert under NM i kjøttprodukter arrangert av Kjøtt-og fjørfebransjens landsforbund.
Les mer om konkurransen og alle resultater.
Høykvalitetsproduktene fra Stange er fri for gluten og laktose, og det har vært fokus på saltreduksjonen i utviklingen. Mange andre kryddere gir god smak i de narasinfrie kyllingproduktene.

Dill og Sitronkrydret lårfilet ca500g Stange GULLFUGL: Dill og sitronkrydret lårfilet fra Stange er et  lettere alternativ til fet grillmat og passer perfekt til en frisk salat. 
Stange tastychicken WING IT: Bufffalo Wings passer perfekt både som “vente mat” og snacks. Kjøp med en deilig dip fra vårt dip-utvalg, eller lag den selv:


Provance Kyllingpølse Stange - KopiGLUTENFRIE KYLLINGPØLSER: De smaksrike pølsene fra Stange vant sølv i NM for kjøttprodukter og kan nytes av både gluten- og laktoseintolerante.


4049839 Lår av landkylling BBQ GRILL STANGE GÅRDSPRODUKTER ASSAFTIG MIDDAG: BBQ-krydret kyllinglår av landkylling ble premiert med bronse i sin kategori. Kyllinglår tar litt tid på grillen, men til gjengjeld så gir det et veldig saftig og smaksrikt måltid.
Stange Spicy kyllingklubber Stange Dummy med medalje - KopiDIP IT: Kyllingklubber er en perfekt tapasrett, eller forrett til grillmiddagen. Pass på å ha nok dip!

Og ikke glem tilbehøret:

Nå finner du økologisk hel landkylling, kyllinglår og kyllingfilet fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet .

Del artikkel