Pølsa er elsket av både store og små, og er ofte fast inventar på grillen. Grove spesialpølser stod på menyen da VG smakte seg gjennom 26 ulike varianter. Kyllingpølsa fra Solvinge imponerte testerne og trillet terningkast fem.

– En smakfull og ærlig kyllingpølse, som leverer hva den lover. Fint innslag av ost og jalapeño. Denne ble likt, skriver VGs testpanel.

Velg kyllingpølse for en magrere middag

Pølser av hvitt kjøtt har lavere fettinnhold og inneholder ofte mer proteiner enn pølser av rødt kjøtt. Kyllingpølse er derfor et godt valg dersom du er lysten på pølser, men samtidig vil ha et sunnere alternativ.

Dersom du serverer med en god salat eller grillede grønnsaker ved siden av er det ingen grunn til at du ikke kan unne deg pølse akkurat når det passer deg!

3 for 2 på alle spesialpølser

I hele sommer får du spesialpølser hos REMA 1000 til en ekstra lav pris. Til årets grillsesong finner du alt fra tradisjonelle grillpølser til pølser med cheddar og chorizo, texaspølser, spansk krydderpølse, chilipølse med ost, baconpølser og økologiske varianter fra Kolonihagen. Se årets grillnyheter her.

Se etter 3 for 2-bobla neste gang du dypdykker i pølsedisken.

Slik griller du pølser

Grill pølsene på sterk varme til de har fått fine grillstriper. Flytt deretter pølsene til indirekte varme. Stek under lokk i 3-4 minutter for vanlige pølser, og 6-8 minutter for tykkere pølser. Skjær gjerne skrå snitt i pølsene før grilling for å unngå at de sprekker. Her finner du flere grilltips.

Så enkelt får du grillen ren.

Dette kan du servere som tilbehør til pølse: