I starten av august var det tid for nok en matbørs, hvor VG sammenlignet prisene på 45 ulike påleggstyper hos de forskjellige dagligvarekjedene. REMA 1000 går av med seieren med de aller laveste prisene, 0,38% over annenplassen.

REMA 1000 har de laveste prisene

Handlekurven som er testet inneholder noe for enhver smak, med oster, kjøttpålegg, leverposteier, fiskeprodukter og andre populære pålegg. REMA 1000 har testens laveste priser i kategoriene kjøttpålegg, spekemat og osteprodukter – kjekt å vite når du skal handle inn til ukens matpakker.

– REMA 1000 skal alltid ha de laveste prisene, både til hverdag, helg og sesonger som skolestart. Dette jobber vi for hver eneste dag, og vil si tusen takk for tilliten dere kunder viser oss ved å handle hos REMA 1000. Velkommen tilbake til hverdagen, sier administrerende direktør i REMA 1000 i Norge, Trond Bentestuen.

Les også: Slik kutter du matbudsjettet samtidig som du nyter god mat

Vi i REMA 1000 jobber hver dag for å gi deg den laveste sluttsummen på kassalappen. Hver uke finner du gode kampanjer og enda lavere priser i din lokale REMA 1000-butikk. Her kan du følge med på kundeavisen for din butikk.

Enda lavere priser med Æ

Husk at du alltid får 10% på fersk frukt og grønt, samt dine topp 10 varer og Personlige priskutt dersom du har godkjent dette når du handler med Æ. Æ-kutt er ikke tatt med i beregningen i VGs matbørs, så her er det store muligheter for å spare enda mer!

Her kan du laste ned Æ til Apple-telefoner.

Her kan du laste ned Æ til Android-telefoner.