Mye spennende er på gang, blant annet at vi oppdaterer rema.no for å kunne tilby deg en enda bedre opplevelse av nettsiden vår. I mellomtiden kan du oppleve små endringer og at enkelte tjenester forsvinner.

Fra og med 14. november vil det ikke lenger være mulig å logge inn på rema.no. Det betyr samtidig at alle brukerkontoer blir slettet. Du vil dermed ikke lenger kunne logge inn, lagre dine favorittoppskrifter, lagre skalering av oppskrifter eller dele handlelisten med andre enheter.

Obs! Dette påvirker ikke Æ-brukeren din, dersom du har det.

Dette betyr endringen for deg:

  • Du kan ikke lenger logge inn på rema.no
  • Din brukerkonto til rema.no slettes
  • Du kan ikke lenger lagre dine favorittoppskrifter
  • Du kan ikke dele handlelisten med flere enheter

Vil du lagre en oppskrift? Bokmerk den!

Du vil fortsatt kunne bruke oppskriftsuniverset til rema.no for inspirasjon, men ikke lenger lagre oppskriftene. Alle våre oppskrifter finner du her eller hvis du bruker søkefeltene på siden vår.

Dersom du ønsker å ta vare på enkelte oppskrifter som du har lagret i rema.no-brukeren din, er et tips å lagre dem som bokmerker i nettleseren.

Ny tjeneste kommer

Det kommer snart en bedre tjeneste, hvor du kan opprette deg ny bruker til rema.no. Da vil du få samme muligheter som tidligere, som å lagre oppskrifter og handlelister, i tillegg til en rekke nye funksjoner. Vi gleder oss til å gi deg en ny og bedre tjeneste.