Bra for poden – og kloden

Nybakte småbarnsforeldre har ofte mange spørsmål rundt valg av babypleie og stelleprodukter: Er de trygge? Er de skånsomme mot huden? Er de miljøvennlige?

Enklere hverdag for småbarnsforeldre

Bra for poden - og kloden

Cecilie Arnesen viser frem litt av Lev Vel- sortimentet.

–  Nå vil REMA 1000 gjøre hverdagen litt enklere for alle småbarnsforeldre, sier Cecilie Arnesen, prosjektleder for Barnefamilien hos REMA. –  Vi lanserer en helt ny produktserie for barn som heter Lev Vel. Dette er trygge, håndplukkende produkter som er milde mot huden, sunne for kroppen og snille mot naturen.

Hele verden forandrer seg når man får barn. Økonomien, også. Pengene skal rekke lenger og fordeles på flere. Mange nye ting skal i hus – som bleier, stellekluter, våtservietter, babyklær og badesåper. Helst skal alt være skånsomt, naturlig, trygt og miljøvennlig.

– Nå trenger du ikke bekymre deg for parfyme eller parabener, sier Cecilie. – Du slipper å vurdere hva som er best. REMA 1000 har rett og slett gjort jobben for deg. Vi har målt, veid, vurdert og valgt ut hvert eneste produkt med omhu forklarer Cecilie.

levvel_hero_logo

I første omgang lanserer REMA 1000 Lev Vel-bleier og Lev Vel-pleieprodukter for barn. Senere kommer økologiske smoothies, også. Lev Vel skal være en garanti for et godt kjøp – en forsikring om at du har gjort et etisk og ansvarlig valg. Produktene er merket med alle de viktige miljømerkene – som for eksempel Svanemerket og FS.

– Barnefamilien er viktig for REMA 1000, forteller Cecilie – Vi har utviklet Lev Vel for at du skal få ordentlig gode produkter til markedets laveste pris. Lev Vel er høy kvalitet til lav pris fordi alle med omsorg for barn ønsker det samme: å gi det aller beste til de aller minste!

Del artikkel