Det er en grunn til at grill og wiener kalles klassikere – de er alltid en slager og skaper smil om munnen på de fleste når de dukker opp på tallerkenen.

Mens ganer som lengter etter mer smak kan glede seg over en spennende pølsetrend som har kokt opp de siste årene, nemlig spesialpølser! Rå pølser hører med i denne pakningen, altså pølser som hverken er røkt eller kokt før du plukker dem opp fra kjøledisken.

Ny folkefavoritt?

Dagbladet har testet åtte rå pølser under årets grillsesong, med hovedvekt på smak. Øverst på pallen finner du tre chorizovarianter, der BBQ Chorizo fra REMA 1000 ble best i test.

– Her er det mest og best balansert syre, en perfekt ventepølse. Dette må være folkets favoritt, skriver testpanelet i Dagbladet.

God på smak og litt spicy

BBQ chorizo begeistret testpanelet under smakingen og får skryt av god smak av både paprika og sting av chili og kajenne. Pølsene holder i tillegg testens laveste pris, så her får du mye smak for pengene.

LES OGSÅ: REMAs ferske potetstappe er best i test.

Testen ble gjennomført delvis blindt, der smakspanelet fikk vite hva slags pølse de hadde foran seg. Testpanelet bestod av tre personer.

3 for 2 på spesialpølser hos REMA 1000

Chorizo er den spanske pølsa elsket av mange, som regel laget av svinekjøtt og farget rød av paprikakrydder. BBQ Chorizo hører til REMAs grillsortiment og inngår i sesongens 3 for 2-deal. Pakningen inneholder seks pølser, totalt 300g, og fås til fast, lav pris kr. 49. Du finner den, og flere smakfulle spesialpølser i alle REMA 1000s butikker.

LES OGSÅ: Terningkast seks til REMA 1000 Thick & Juicy Big Beef Burger

Vi ønsker alle en fin og trygg grillsommer, og oppfordrer til å vise varsomhet i varmen. Følg alltid anbefalinger fra dine lokale myndigheter, da det er bål- og grillforbud flere steder i landet.